Θρίλερ με ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν σε πλαγιά στην Πεντέλη
Τα ανθρώπινα εντοπίστηκαν τις πρωινές ώρες της 29ης Σεπτεμβρίου από περιπατητή που έκανε τη βόλτα του
Δημήτρης Πώποτας, Άρια Καλύβα
Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές εδώ και δύο μέρες καθώς τις πρωινές ώρες της Τετάρτης εντοπίστηκαν ανθρώπινα οστά στην Πεντέλη. Πιο συγκεκριμένα ένας περιπατητής κάνοντας την πρωινή του βόλτα εντόπισε τα οστά σε πλαγιά που βρίσκεται πίσω από το νοσοκομείο «Παίδων».
Αμέσως ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ, με αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο. Παράλληλα εκεί έφτασε και ανθρωπολόγος ο οποίος και παρέλαβε τα οστά. Από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει ότι τα οστά είναι αγνώστου ταυτότητας και φύλου. Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις υπόθεσεις ψάχνουν τις λίστες των εξαφανισμένων αλλά και δολοφονημένων ατόμων προκειμένου να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.
Σε έναν κλάδο που αναπτύσσεται διαρκώς και αναζητά καταρτισμένους επαγγελματίες, η LE MONDE συνδυάζει εργαστηριακή εκπαίδευση, πρακτική εμπειρία και άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας.