Κορωνοϊός - Πύργος: Πήγε χωρίς... τη στολή τσολιά στο δικαστήριο ο πατέρας-αρνητής αλλά εισέπραξε ποινή 14 μηνών
Ο Αλέξανδρος Μαγκότσος προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο, με την επιλογή του να εμφανιστεί πριν λίγες ημέρες στα δικαστήρια ντυμένος τσολιάς - Έχει μηνυθεί από τον διευθυντή του σχολείου του παιδιού του για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω του διαδικτύου
Ποινή φυλάκισης δώδεκα μηνών με αναστολή για τη μη εφαρμογή των μέτρων κατά του Covid-19 και ακόμη δύο μήνες για εξύβριση επέβαλε το δικαστήριο στον Αλέξανδρο Μαγκότσο.
Στο Δικαστικό Μέγαρο Πύργου προσήλθε πριν τη 1 το μεσημέρι πατέρας-αρνητής που κατηγορείται για παραβίαση των κανόνων που προφυλάσσουν από την μετάδοση του ιού covid-19, για συκοφαντική δυσφήμιση μέσω του διαδικτύου και για εξύβριση μέσω του διαδικτύου, σύμφωνα με την ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο εκπαιδευτικός Αθανάσιος Κατσίμπελης και Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου. Αφορμή στάθηκε η μη χρήση μάσκας από το παιδί του και μια σειρά γεγονότων.
Ο Αλέξανδρος Μαγκότσος, ο οποίος προκάλεσε αίσθηση στο πανελλήνιο, με την επιλογή του να εμφανιστεί πριν λίγες ημέρες στα δικαστήρια ντυμένος τσολιάς, σήμερα δεν προτίμησε τη συγκεκριμένη αμφίεση.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.