Στα Δικαστήρια Πύργου ντυμένος τσολιάς οδηγήθηκε ο αρνητής-γονέας το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου Θανάσης Κατσίμπελης και τη σύλληψή του, για τη μη χρήση μάσκας από το παιδί του και μια σειρά γεγονότων.
Η δίκη του «τσολιά» γονέα-αρνητή ορίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη.
Ο Αλέξανδρος Μαγκότσος παραμένει σταθερός στις απόψεις του και συνοδεία του δικηγόρου του την ερχόμενη Τρίτη θα παραστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου για την εκδίκαση της υπόθεσης.
Μετά το πέρας της σημερινής διαδικασίας, μίλησε στους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου για το θέμα, όπως επίσης ο Θανάσης Κατσίμπελης και ο δικηγόρος του Θοδωρής Αντωνόπουλος.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού δεν χρειάζεται να συνοδεύονται από αβεβαιότητα για το κόστος. Η Protergia προσφέρει λύσεις που συνδυάζουν δροσιά, σταθερότητα και μεγαλύτερο έλεγχο στον λογαριασμό ρεύματος.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.