Στα Δικαστήρια Πύργου ντυμένος τσολιάς οδηγήθηκε ο αρνητής-γονέας το μεσημέρι του Σαββάτου, μετά τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου Θανάσης Κατσίμπελης και τη σύλληψή του, για τη μη χρήση μάσκας από το παιδί του και μια σειρά γεγονότων.
Η δίκη του «τσολιά» γονέα-αρνητή ορίστηκε για την ερχόμενη Τρίτη.
Ο Αλέξανδρος Μαγκότσος παραμένει σταθερός στις απόψεις του και συνοδεία του δικηγόρου του την ερχόμενη Τρίτη θα παραστεί στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου για την εκδίκαση της υπόθεσης.
Μετά το πέρας της σημερινής διαδικασίας, μίλησε στους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου για το θέμα, όπως επίσης ο Θανάσης Κατσίμπελης και ο δικηγόρος του Θοδωρής Αντωνόπουλος.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.