Πύργος: Πορτοφολάδες έκαναν αγορές με κλεμμένη κάρτα

Πύργος: Πορτοφολάδες έκαναν αγορές με κλεμμένη κάρτα

Υπέβαλαν τους δράστες  σε σωματικό έλεγχο, βρήκαν την κάρτα και τους συνέλαβαν - Βούτηξε κινητό τηλέφωνο από κατάστημα στην Καρδίτσα

karta
Το πορτοφόλι μιας γυναίκα που περιείχε μια τραπεζική κάρτα έκλεψαν το βράδυ της Πέμπτης στον Πύργο τρεις «μακρυχέρηδες» χωρίς να τους αντιληφθεί και αμέσως έτρεξαν σε διάφορα καταστήματα, όπου έκαναν ανέπαφες συναλλαγές αγοράζοντας προϊόντα αξίας 55 ευρώ.

Λίγο αργότερα, οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας που τους υπέβαλαν σε σωματικούς ελέγχους και βρήκαν στην κατοχή τους την κλεμμένη τραπεζική κάρτα, αλλά και μια αλυσίδα χεριού, μια αλυσίδα λαιμού, ένα τσαντάκι ώμου και ένα ραδιόφωνο τα οποία αγόρασαν χρησιμοποιώντας την! Η κάρτα επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά της και οι τρεις δράστες πήραν το δρόμο για τον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

Το κινητό που έκλεψε από κατάστημα είχε GPS

Παριστάνοντας τον πελάτη μπήκε σε ένα κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών στην Καρδίτσα ένας Έλληνας και, όταν βεβαιώθηκε πως δεν τον έβλεπε κάποιος, «βούτηξε» από την προθήκη ένα κινητό μεγάλης αξίας και έφυγε σαν κύριος! Η κλοπή έγινε στις 8 Σεπτεμβρίου, όμως ο δράστης δεν υπολόγισε ότι στην συσκευή υπήρχε εφαρμογή εντοπισμού με GPS! Χάρη σε αυτήν τον εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, που βρήκαν στην κατοχή του το κινητό και το επέστρεψαν στο κατάστημα. Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ρόμπερτ Νταρστ: Στη φυλακή ο μεγιστάνας του real estate για τη δολοφονία της καλύτερής του φίλης

EUMED9: H Μεσόγειος «φλέγεται» στη σκιά της AUKUS - «Στη γειτονιά της» γυρνά η Γαλλία

Χαμός στην Αγγλία με τον Χάμιλτον: Μετά το ατύχημα στη Μόντσα εθεάθη παρέα με μοντέλο του OnlyFans
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης