Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο Ι.Χ. και ψώνιζε με κλεμμένη κάρτα!

Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο Ι.Χ. και ψώνιζε με κλεμμένη κάρτα!

Διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος δράστης είχε διαπράξει τρείς ακόμη κλοπές οχημάτων - Νεαροί συνελήφθησαν για κλοπή μοτοσικλέτας

astynomia_1
Η παρατηρητικότητα των αστυνομικών του τμήματος Μαλεβιζίου, που εντόπισαν στο Γάζι ένα κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο είχε δηλωθεί στις 8 Σεπτεμβρίου, οδήγησε στην σύλληψη του 40χρονου Έλληνα που το είχε κλέψει και είχε διαπράξει άλλες τρεις κλοπές στο Ηράκλειο.

Στο κλεμμένο αυτοκίνητο, που αργότερα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, κατασχέθηκαν τρία κινητά και 153 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή, αλλά και μια χρεωστική κάρτα τράπεζας με την οποία προέκυψε ότι ο δράστης είχε κάνει αγορές ύψους 70 ευρώ. Η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν ο 40χρονος είχε διαπράξει και άλλες κλοπές, ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Νεαροί έκλεψαν μοτοσικλέτα στο Ηράκλειο

Με μια μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει λίγα λεπτά πριν από την πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης δύο νεαρούς Έλληνες, έναν 24χρονο και έναν 18χρονο, το βράδυ της Τετάρτης στο κέντρο της πόλης. Οι δράστες οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση και από εκεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου που τους άσκησε δίωξη για κλοπή τροχοφόρου.

Ειδήσεις σήμερα

ΗΠΑ: Όταν αρνητές... της ζώνης ασφαλείας αντιδρούσαν στην υποχρεωτική χρήση της - Βίντεο από το 1984

EUMED 9: Κρίσιμη σύνοδος με τον Μακρόν στην Αθήνα, μετά τη «βόμβα» της AUKUS

«Παιχνίδια ψυχρού πολέμου»: Πως βλέπουν αναλυτές το... χτίσιμο του μετώπου ΗΠΑ-Βρετανίας-Αυστραλίας κατά της Κίνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης