Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο αδερφός του Δημήτρη Λιγνάδη, Γιάννης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν θαυμάζει τον καταδικασθέντα ως άνθρωπο.
«Δεν έχει σβήσει ο θαυμασμός μου στον αδελφό μου σαν καλλιτέχνη. Δεν τον θαυμάζω ως άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά.
«Έχει καταξιωθεί ως καλλιτέχνης όχι όμως ως άνθρωπος», ανέφερε ακόμη ο Γιάννης Λιγνάδης.
Έσπασε την σιωπή του και μίλησε στο Star για τον σκηνοθέτη και ηθοποιό που έχει προφυλακιστεί για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων.
«Ό,τι και να είναι ο αδελφός μου εγώ έχω την προσωπική μου τοποθέτηση και εν πάση περιπτώσει η αγάπη είναι δεδομένη είναι κάτι που δεν αλλάζει. Είναι σαν την αγάπη της Αντιγόνης για τον αδελφό της, τον Πολυνείκη», δήλωσε ο Γιάννης Λιγνάδης.
Κλείσιμο
«Αν δεν είναι αθώος θα έχει την αξιοπρέπεια να αποδεχθεί τη μοίρα του», προσέθεσε μιλώντας για το κατηγορητήριο που βαρύνει τον αδελφό του.
Αναφέρθηκε και στη μητέρα του λέγοντας ότι η υγεία της είναι πολύ κλονισμένη, ενώ ανησυχεί και για την ανήλικη κόρη του.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.