Η επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και οι... 50 αποχρώσεις του «κίτρινου»

Η επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και οι... 50 αποχρώσεις του «κίτρινου»

Δυστυχώς, τα νούμερα όταν δεν έρχονται από καλό περιεχόμενο προσπαθούν κάποιοι να τα φέρουν με τις παλιές τηλεοπτικές παθογένειες

papageorgioy
Τα είπαμε και χθες. Και κάπως έτσι έγιναν. Ο πρώτος υποχώρησε, ο τρίτος πήγε πρώτος, η αναμονή της πρεμιέρας ξεφούσκωσε δέκα μονάδες, οι αποστάσεις μειώνονται και την υγειά μας να έχουμε. Γιατί με τα νούμερα δεν χάνεις μόνο την υγειά σου. Κάποιοι χάνουν την αισθητική και την τσίπα. Αυτούς είναι θέμα χρόνου να τους ξεβράσει το σύστημα και καλό θα ήταν να «καθαρίσουν» τα πλατό. Από την «κιτρινίλα» και το φλερτ με την χυδαιότητα. Που θα πάει… Δεν θα ανοίξουν τα στόματα; Θα ανοίξουν κάποια στιγμή.

Στις 27 Σεπτεμβρίου ένα από τα καλύτερα και τα ομορφότερα κορίτσια της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοιμάζεται για πρεμιέρα. Και αν πέρυσι δεν μπορούσα να τα πω γιατί ήμουν συνεργάτιδά της, φέτος που θα τα πω και είμαι και απέναντι, έχουν μεγαλύτερη αξία. Αψογη επαγγελματίας, ηθικό πλάσμα, με τσαγανό και ευαισθησία η «Ηλ» όπως χαϊδευτικά την αποκαλούμε οι γύρω της ή μάλλον οι πλάι της είναι το κορίτσι που αξίζει πολλά. Θα τον βρει τον τηλεοπτικό δρόμο της και θα διατηρήσει και το χαμόγελό της και την ακεραιότητά της. Και όλα να πάνε καλά με το «Style me up» στον Alpha που θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου στις 13.00. Αλλωστε την μόδα την παίζει στα δάχτυλα… Ο νιοοο, Ηλ!

ηλιανα


Κλείσιμο
Ο Αλέξης Μίχας είναι από τους καλύτερους τηλεοπτικούς συντάκτες. Στο πλάι της Δανάης «άνθισε». Και εκτός από το έγκυρο τηλεοπτικό ρεπορτάζ του, που δεν πατά κόκκινες γραμμές και δεν έχει ανάγκη το πονηρό κουτσομπολιό για να κάνει αίσθηση, φέτος κάνει και πολύ καλές συνεντεύξεις.

αλεξης_μιχας

Ουγγαρέζαρε, αγόρι μου, “κεντάς” δίπλα στην Ελένη. Τι γέλιο είναι αυτό, τι θετική ενέργεια. Μήτσος the great Mpasoker is back.

ουγγαρεζο_


Δεν αλλάζει ο προγραμματισμός για το «Top Chef» στον ΣΚΑΪ. Μέχρι στιγμής έτσι θα πορευθεί ως τον Δεκέμβριο το κανάλι. «Μαζί στα καλά, μαζί και στα δύσκολα», είπε ο mr Acun… Και μετά θα έρθει το «Survivor». Το απλό και όχι το «All Star». Διάσημοι και Μαχητές θα αναμετρηθούν και πάλι στις παραλίες της Δομινικανής Δημοκρατίας. Οι παλιές οι φίρμες δεν πρόκειται να επανακάμψουν.

τοπ


Ασε που πλέον δεν προλαβαίνεις να βγεις από ένα ριάλιτι και σε έχουν ξεχάσει. Δύσκολοι καιροί για ριάλιτι «πρίγκιπες».

Πολλά θα ήθελα να πω και να γράψω σήμερα αλλά τα φυλάω για το μέλλον. Γιατί έχω πολλά στην φαρέτρα μου και καλά φυλαγμένα και αποθηκευμένα… Όλα στην ώρα τους.

Το κουίζ όμως θα το πω: Ποια παρουσιάστρια έχει συνεργάτη που διατηρεί πολλούς ψεύτικους λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα;



Ειδήσεις σήμερα:


Ανησυχία για την τρύπα του όζοντος στον Νότιο Πόλο - Είναι μεγαλύτερη και από την Ανταρκτική

Επίθεση με βιτριόλι: «Σε κάποια χρόνια η δράστις θα είναι έξω», λέει ο δικηγόρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Βατόπουλος: Πιθανή η αύξηση των κρουσμάτων σε παιδιά -Τι θα γίνει με την τρίτη δόση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης