Επίθεση με οξύ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Δράστης και θύμα έχουν παρελθόν με εξαφανίσεις και διαμάχες

Επίθεση με οξύ στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας: Δράστης και θύμα έχουν παρελθόν με εξαφανίσεις και διαμάχες

Ο 57χρονος δράστης έριξε καυστικό υγρό στην 63χρονη πεθερά του - Ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε να τον βιάσει - Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Αττικόν, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες

nikaia-main1
Παρελθόν με εξαφανίσεις, ενδοοικογενειακές διαμάχες, ψυχολογικά προβλήματα ακόμη και εγκλεισμούς σε ψυχιατρικά ιδρύματα έχουν οι δυο πρωταγωνιστές της φρικτής υπόθεσης με την επίθεση με καυστικό υγρό έξω από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας.

Ο 57χρονος δράστης, ρακοσυλλέκτης με σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και νοσηλείες σε ψυχιατρικές κλινικές, επιτέθηκε φραστικά και στη συνέχεια επιχείρησε να κάψει με καθαριστικό υγρό μπάνιου την 63χρονη πεθερά του Ευαγγελία Αγγέλου γιατί όπως είπε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος όπου οδηγήθηκε, προσπάθησε να τον βιάσει!

Μάλιστα, αρχικά υποστήριξε ότι το θύμα ήταν πεθερά του και στη συνέχεια άλλαξε. Όμως τελικά διευκρινίστηκε ότι πρόκειται για γαμπρό και πεθερά με την 63χρονη, να έχει ιστορικό εξαφανίσεων στη Σαλαμίνα.

Μάλιστα στις 19/02/2020, χάθηκε από το σπίτι της στα Παλούκια και η υπηρεσία Silver Alert, μετά από αίτημα των συγγενών και αφού συγκέντρωσε τα απαραίτητα δικαιολογητικά, ενεργοποίησε τον κοινωνικό συναγερμό SILVER ALERT, το βράδυ της 04/03/2020, για την ανεύρεσή της.

Το Silver Alert το πρωί της 18/03/2020, έλαβε κλήση ότι εντοπίστηκε η Ευαγγελία Αγγέλου, διαπιστώθηκε ότι ήταν καλά και επέστρεψε στην οικογένειά της.

Η γυναίκα, από το καθαριστικό πατώματος που δέχθηκε στα μάτια, μετεφέρθη στο Αττικό νοσοκομείο στο οφθαλμολογικό τμήμα όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Οι αστυνομικοί μέσα από την ακατάληπτη ομολογία του δράστη προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος για τα κίνητρα αυτής της φρικτής επίθεσης, η οποία μάλιστα συμπτωματικά σημειώνεται 48 ώρες πριν την έναρξη της δίκης στην πολύκροτη υπόθεσης της «βιτριολίστριας» της Αγίας Ελεούσας με θύμα την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Κλείσιμο
silver_alert_aggelou




Ειδήσεις σήμερα:

Στα 1.608 τα νέα κρούσματα - 379 οι διασωληνωμένοι, 51 θάνατοι


Στη φυλακή η Έλενα Πολυχρονοπούλου και ο σύντροφός της για τα 7,8 κιλά κοκαΐνης


Δημήτρης Παπανικολάου: «Άσε μας βρε γιατρέ που έχω Άσπεργκερ» - Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την υγεία του!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης