Κιλκίς: Μετέφερε 52 κιλά κάνναβης που πέρασαν από τα Σκόπια
Συνελήφθη 37χρονος Αλβανός
Μάνος Τσαγκαράκης
Μέλος διεθνούς κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών θεωρούν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κιλκίς έναν 37χρονο Αλβανό που αποπειράθηκε να εισάγει στην χώρα μεγάλη ποσότητα κάνναβης, αλλά τον εντόπισαν σε μια περιοχή της Θεσσαλονίκης.
Για την σύλληψη του δράστη οργανώθηκε συντονισμένη επιχείρηση το απόγευμα του Σαββάτου και στο όχημα ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρεις σάκοι που περιείχαν 49 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 52 κιλών και 34 γραμμαρίων. Ο αλλοδαπός είχε παραλάβει το φορτίο από την γειτονική Βόρεια Μακεδονία με σκοπό την διακίνηση της στην Ελλάδα.
Στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.000 ευρώ, το όχημα που χρησιμοποιούσε και δυο κινητά τηλέφωνα για τα οποία ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών, ώστε να διαπιστωθεί σε ποιον ή ποιους θα παρέδιδε το παράνομο φορτίο. Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για εισαγωγή ναρκωτικών στην ελληνική επικράτεια, ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Ειδήσεις σήμερα
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση