ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Ζάκυνθος - Ιατροδικαστής: «Ηλεκτροπληξία» η αιτία θανάτου του 9χρονου

Ζάκυνθος - Ιατροδικαστής: «Ηλεκτροπληξία» η αιτία θανάτου του 9χρονου

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο χωριό Μόλλας στο Ελμπασάν της Αλβανίας, θα τελεστεί -πιθανόν την Τρίτη- η τελευταία πράξη του δράματος για τον άτυχο 9χρονο

zakynthos_9xronos_art
Στη Πάτρα βρίσκεται η σορός του αδικοχαμένου 9χρονου αγοριού, που έχασε την ζωή του το Σάββατο το βράδυ, στο Τσιλιβή Ζακύνθου.

Η ιατροδικαστής της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, που εξέτασε τον άτυχο 9χρονο, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «ότι σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή, η αιτία θανάτου του 9χρονου, είναι η ηλεκτροπληξία».

Στο μεταξύ, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, στο χωριό Μόλλας στο Ελμπασάν της Αλβανίας, θα τελεστεί η τελευταία πράξη του δράματος για τον άτυχο 9χρονο που κατέληξε το Σάββατο, στο Τσιλιβή Ζακύνθου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ, από το στενό οικογενειακό κύκλο του 9χρονου, μόλις ολοκληρωθεί η νεκροψία - νεκροτομή, τότε οι συγγενείς θα συνοδέψουν τη σορό στην Αλβανία, ώστε να γίνει η ταφή του παιδιού και η κηδεία πιθανότατα να πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες

Ελεύθεροι αφέθηκαν από τον Εισαγγελέα Ζακύνθου ο ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, ο ηλεκτρολόγος και ο ψυκτικός, που συνελήφθησαν το Σάββατο για τον τραγικό θάνατο του 9χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι πραγματογνώμονες που εξέτασαν το σημείο του δυστυχήματος, διαπίστωσαν ότι πράγματι υπήρχε διαρροή ρεύματος στις εξωτερικές μονάδες air condition του ξενοδοχείου δίπλα στο οποίο έπαιζε το άτυχο παιδί με τους φίλους του.

Ειδήσεις σήμερα

Αφγανιστάν: Πώς επίλεκτοι στρατιώτες της SAS έσωσαν τους 20 παγιδευμένους συντρόφους τους από τις ορδές των Ταλιμπάν

Σε αναμονή έγκρισης το νέο εμβόλιο με αδρανοποιημένο ιό της Valneva


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης