Μύκονος: Παρτάρει από το πρωί το νησί για να γιορτάσει το τέλος των μέτρων - Δείτε βίντεο

Μύκονος: Παρτάρει από το πρωί το νησί για να γιορτάσει το τέλος των μέτρων - Δείτε βίντεο

Η Μύκονος επέστρεψε στην κανονικότητα με μουσικές και χορό στα διάσημα στέκια της - Οι αφίξεις συνεχίζονται εντατικά στο νησί από αέρος και θαλάσσης και τα κλάμπ της Χώρας έχουν ήδη κλείσει με κρατήσεις από νωρίς 

mykonos-0
Η μουσική από το Nammos έφτανε μέχρι τις θαλαμηγούς, στο Principote δεν έπεφτε καρφίτσα, στο Solymar οι πελάτες απολάμβαναν την τραγουδίστρια Μαριάννα Βούλγαρη να ερμηνεύει γνωστές ξένες επιτυχίες, στο Scorpios ακούστηκαν πάλι τα αγαπημένα vibes από τους Ohxala και το Alemagou βρήκε τους γνωστούς ρυθμούς του, όπως και τα υπόλοιπα μαγαζιά by the sea.

Η Μύκονος πήρε και πάλι μπροστά ύστερα από οκτώ μέρες χωρίς μουσικές και με απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις μια η ώρα το βράδυ και όλοι στο νησί μπήκαν ξανά σε σε ακόμη πιο έντονους ρυθμούς.

Μύκονος


Μύκονος


Οι αφίξεις συνεχίζονται εντατικά στο νησί από αέρος και θαλάσσης, ενώ σήμερα οι ενθουσιασμένοι τουρίστες σηκώνονταν συχνά από τα τραπέζια τους, παρά τις συστάσεις των υπευθύνων. Στο μεγάλο Santanna νεαρές κοπέλες λικνίζονταν ακόμη και όρθιες στις ξαπλώστρες τους, ενώ στην Ελιά η κατάσταση ήταν πιο χαλαρή, αφού είναι μια παραλία που δεν φημίζεται για τις εντάσεις της.

Γενικότερα οι εντάσεις ανέβηκαν και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τις εισπράξεις, από την στιγμή που οι big spenders διασκεδάζουν και πάλι στην Μύκονο της υπερβολής, έστω και αν κάποιες φορές ανεβαίνουν για λίγο στο τραπέζι μέχρι να τους γίνουν συστάσεις.

mykonos-01
mykonos-02
mykonos-03
Κλείσιμο


Δεν ήταν και εύκολο άλλωστε να συγκρατηθούν ξέροντας ότι η το νησί των ανέμων Μύκονος είναι ταυτισμένο με την απόλυτη διασκέδαση εδώ και δεκαετίες, έστω και αν έχει αλλάξει πολύ, ειδικά με την οικονομική κρίση.

Σήμερα, οι αστακοί είχαν την τιμητική τους μαζί με τις ροζέ σαμπάνιες και τις premium τεκίλες σε τραπέζια με πελάτες που δεν έχουν πρόβλημα να πληρώσουν πέντε, δέκα ακόμη και δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ, από την στιγμή που περνάνε καλά.

mykonos-04
mykonos-06
mykonos-07


Το βράδυ η Χώρα ετοιμάζεται κι αυτή να μπει δυνατά στο παιχνίδι με τα μεγάλα κλαμπ να είναι φουλ κλεισμένα από δυνατούς πελάτες, οι οποίοι θα τα γεμίσουν υπό τους ήχους δυνατής μουσικής.

Κάπως έτσι θα δούμε πάλι ουρές στο Bomboniere και αναμονή στα Astra, ενώ κλεισμένα είναι και όλα σχεδόν τα τραπέζια στο «Άρωμα» στο μικρό Guzel Garden, το βράδυ που αναμένεται να ανάψουν αμέτρητοι ναργιλέδες από Άραβες, τους οποίους τιμούν δεόντως και οι γυναίκες.

mykonos-08
mykonos-09


Ειδήσεις σήμερα: 
Στις 30/7 ανοίγει η πλατφόρμα για εμβολισμούς 12-15 ετών - Θεμιστοκλέους: «Τσαρλατάνοι» οι αντιεμβολιαστές υγειονομικοί

Κορωνοϊός: «Συναγερμός» για τουλάχιστον 100 νέα κρούσματα σε παιδικές κατασκηνώσεις - Μεγάλη έξαρση στη Βόρεια Ελλάδα

Ποινικός Κώδικας: Έρχονται αυστηρές ποινές για ειδεχθή εγκλήματα - Πιο δύσκολη και η αποφυλάκιση βαρυποινιτών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης