Σταύρος Δογιάκης: «Άνοιγε μαγαζί μισό εκατ. ευρώ. Πώς είναι δυνατόν να αυτοκτονήσει;» λέει στενός του φίλος

Σταύρος Δογιάκης: «Άνοιγε μαγαζί μισό εκατ. ευρώ. Πώς είναι δυνατόν να αυτοκτονήσει;» λέει στενός του φίλος

«Ήθελε να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο και να δημιουργήσει κάτι που θα έχει την δική του σφραγίδα» λέει στο protothema.gr ο στενός φίλος του πρώην ιδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός»

Screenshot_2021-06-22_at_8_13_00_PM
Πυκνό μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την αυτοκτονία, σύμφωνα με την αστυνομία, του επιχειρηματία και συνδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», Σταύρου Δογιάκη. Στενός του φίλος με τον οποίο συναντήθηκε ο Σταύρος Δογιάκης σε γάμο κοινού τους φίλου το βράδυ της περασμένης Κυριακής στη Κάντζα, αναφέρει στο protothema.gr, ότι ο 53χρονος ήταν μια χαρά και πως δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι. «Σκεφτείτε μόνο ότι δεν άγγιξε ούτε τα μακαρόνια που σερβιρίστηκαν στο τραπέζι, δείγμα του πόσο πολύ πρόσεχε την διατροφή του. Πείτε μου λοιπόν, άνθρωπος που έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, προσέχει τι θα φάει το προηγούμενο βράδυ; Κάτι δεν κολλάει σε αυτή την ιστορία».

Άλλος φίλος του αποκαλύπτει ότι ο Σταύρος Δογιάκης, ήταν έτοιμος να ανοίξει τα επιχειρηματικά του φτερά, έχοντας αποφασίσει με τον αδερφό του να απεμπλακεί από την ταβέρνα «Κρητικός». Ήθελε να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο και να δημιουργήσει κάτι που θα έχει την δική του σφραγίδα. «Ο Σταύρος συμμετείχε σε επένδυση μισού εκατ. ευρώ σε καφέ μπαρ στην περιοχή του Χολαργού» λέει το πρόσωπο από το φιλικό του περιβάλλον. «Είναι δυνατόν να σχεδίαζε να αυτοκτονήσει και παράλληλα ετοίμαζε τη νέα του δουλειά, επενδύοντας κόπους μιας ολόκληρης ζωής; Το μαγαζί ήταν σχεδόν έτοιμο να ανοίξει. Είχε γίνει έναρξη στην Εφορία και σύντομα θα ολοκληρώνονταν οι εργασίες κατασκευής του. Είναι πολλά που πρέπει να ψάξει η αστυνομία και ελπίζω πως οι έρευνες θα οδηγηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση» καταλήγει.

Ειδήσεις σήμερα: 

Βρετανία: Πιέζουν οι υπουργοί για διεύρυνση της πράσινης λίστας από 19 Ιουλίου - Μέσα και η Ελλάδα

Forbes: Στις καλύτερες εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης startup με ελληνική «σφραγίδα»

«Το έκανε για να μας σώσει» λένε τα παιδιά της Γαλλίδας που σκότωσε τον βασανιστή πατριό και κατοπινό σύζυγό της!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης