Ηράκλειο: Φωτιά σε διαμέρισμα - Ένας ηλικιωμένος στο νοσοκομείο
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις
Η έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψε τα χειρότερα σήμερα το μεσημέρι, στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε σε σπίτι στην περιοχή του Πόρου Ηρακλείου.
Συγκεκριμένα, η φωτιά εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και πήρε γρήγορα μεγάλες διαστάσεις. Οι ένοικοί του πρόλαβαν να το εγκαταλείψουν, ενώ ένας 78χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί ένα έγκαυμα στο χέρι του, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κανένα κίνδυνο η υγεία του.
Όπως μεταδίδει το ekriti.gr, στην περιοχή, μαζί με τις ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις κατέφτασε το ΕΚΑΒ και η Αστυνομία, ενώ ολόκληρη η περιοχή "πνίγηκε" στους καπνούς.
Στο διαμέρισμα προκλήθηκαν μεγάλες καταστροφές, ενώ το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. θα ερευνήσει τα αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά.
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας