Επεισόδια με πέτρες και χημικά μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών σημειώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης - Κλειστή παρέμεινε για περίπου μία ώρα η Κηφισίας
Κλειστή για περίπου μία ώρα έμεινε η Λεωφόρος Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, λόγω συγκέντρωσης που πραγματοποίησαν Παλαιστίνιοι, εξωκοινοβουλευτικές οργανώσεις και συλλογικότητες για να διαμαρτυρηθούν για τις δολοφονίες των Παλαιστινίωνστη Λωρίδα της Γάζας.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης σημειώθηκαν και επεισόδια με πέτρες και χημικά μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών.
Η συγκέντρωση προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, μιας και η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε μία ώρα που πολλοί επέστρεφαν στα σπίτια τους από τη δουλειά τους.
LIVE η κίνηση στους δρόμους ΕΔΩ
Η κίνηση στις 18:10, σύμφωνα με τον χάρτη της Google
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.