Καλαμάτα: Νεαρή ξάφρισε χρήματα από πορτοφόλι γνωστού της
«Θηλυκή» κλοπή και στο Αίγιο
Μάνος Τσαγκαράκης
Η κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας μετά την καταγγελία ενός άνδρα ότι είχαν κάνει φτερά χρήματα από το πορτοφόλι του, το βράδυ του Σαββάτου στην Καλαμάτα, οδήγησε στην άμεση εξιχνίαση της κλοπής και στην ταυτοποίηση της νεαρής δράστιδας.
Πρόκειται για μία 19χρονη Ελληνίδα η οποία ήταν γνωστή του θύματος. Η νεαρή γυναίκα με τα... μακριά χέρια εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς την Κυριακή και συνελήφθη, αλλά τα κλεμμένα χρήματα δεν βρέθηκαν στην κατοχή της. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας κατηγορούμενη για κλοπή.
«Θηλυκή» κλοπή και στο Αίγιο
Ένα άνδρα που περπατούσε αμέριμνος στο Αίγιο πλησίασε μια «μακρυχέρα» και κατάφερε να τον κρατήσει απασχολημένο ζητώντας του τάχα πληροφορίες, ως την στιγμή που μπόρεσε να αρπάξει από την τσέπη του το ποσό των 440 ευρώ. Ένα 24ωρο αργότερα, η δράστιδα εντοπίστηκε στην πόλη από αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου που της άσκησε δίωξη για κλοπή.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.