Είχε αρπάξει χρήματα, έγγραφα και διάφορα αντικείμενα - Πελάτισσες σε σούπερ μάρκετ της Λάρισας «έβαζαν» τα προϊόντα στις τσάντες τους
Μάνος Τσαγκαράκης
Πιο ικανός και από έμπειρους επαγγελματίες διαρρήκτεςαποδείχθηκε ένας ανήλικος Έλληνας, ο οποίος είχε γίνει φόβος και τρόμος για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων στην πόλη της Ρόδου κατά το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, όταν κατάφερε να διαρρήξει μια... ντουζίνα οχήματα!
Ο «άγουρος» διαρρήκτης είχε παραβιάσει συνολικά 12 σταθμευμένα αυτοκίνητα, από τα οποία είχε αρπάξει χρήματα, έγγραφα και διάφορα αντικείμενα. Όμως, ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον προσήγαν στα γραφεία τους και ομολόγησε τις 12 διαρρήξεις. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές που υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και περιλαμβάνει τους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου.
Οι πελάτισσες έκλεβαν καφέ, ποτά και καλλυντικά
Μέσα από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησαν οι υπεύθυνοι ενός σούπερ μάρκετ στη Λάρισα δύο γυναίκες που είχαν μπει ως πελάτισσες να κρύβουν στις τσάντες τους φιάλες με οινοπνευματώδη ποτά, συσκευασίες καφέ, τρόφιμα και καλλυντικά! Έτσι, κάλεσαν αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι τους έκαναν έλεγχο, βρήκαν τα κλεμμένα προϊόντα τα οποία αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος και πέρασαν χειροπέδες στις δράστιδες, οι οποίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.