Αρεόπολη: Μεγάλο οπλοστάσιο σε σπίτι φυλακισμένου

Αρεόπολη: Μεγάλο οπλοστάσιο σε σπίτι φυλακισμένου

Μπορούσε να εξοπλίσει έναν ολόκληρο... στρατό

166827425_3833700863384526_4646116774772083207_n
Έτριβαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι ενός 64χρονου ήδη φυλακισμένου στην Αρεόπολη Λακωνίας και διαπίστωσαν ότι μπορούσε να εξοπλίσει έναν ολόκληρο... στρατό με το οπλοστάσιο που είχε στην κατοχή του και περιλάμβανε ακόμη και όπλα από την Επανάσταση του 1821!

Ούτε λίγο ούτε πολύ, κατά την διάρκεια της έρευνα βρήκαν συνολικά έξι περίστροφα, τρία πιστόλια, ένα μονόκαννο όπλο, μια καραμπίνα, έναν γεμιστήρα, πέντε βλήματα πυροβόλου όπλου, έναν κάλυκα οβίδας Πυροβολικού, μια δεσμίδα με 29 κάλυκες πυροβόλου όπλου, πέντε φυσίγγια και 250 γραμμάρια πυρίτιδας, 23 ξίφη με λάμες μήκους ως 77 εκατοστά, δυο λόγχες με λάμες μήκους ως 37 εκατοστά, τρεις μαχαίρες με λάμες μήκους ως 45 εκατοστά, επτά μαχαίρια με λάμες μήκους ως 23 εκατοστά, μια ξιφολόγχη και ένα μπαλτά, αλλά και δυο πιστόλες και ένα καριοφίλι!

Ο 64χρονος βρίσκεται ήδη από τον περασμένο Αύγουστο έγκλειστος στις φυλακές Ναυπλίου για άλλο σοβαρό αδίκημα, αλλά τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί για την παράνομη δραστηριότητά του οδήγησαν στην έρευνα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου.

Ειδήσεις σήμερα 

Πραξικόπημα στη Μιανμάρ: Ο ΟΗΕ φοβάται «εμφύλιο πόλεμο», η Κίνα αποκλείει τις κυρώσεις

Επέμβαση της αστυνομίας σε κορωνοπάρτι στη Μητροπόλεως


Survivor: Η υποπλοίαρχος Μαριανθή Κάσδαγλη στο τιμόνι της βάρκας της επιστροφής
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης