Οπλοστάσιο και εκατοντάδες σφαίρες σε σπίτι στο Κιλκίς

Οπλοστάσιο και εκατοντάδες σφαίρες σε σπίτι στο Κιλκίς

Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς

Kilkis-oplostasio
Έτοιμος για… πόλεμο ήταν ένας άνδρας που στοχοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας για κατοχή παράνομου οπλισμού, μετά από πληροφορίες οι οποίες επιβεβαιώθηκαν από τις έρευνες στο σπίτι του και σε έναν άλλο χώρο που χρησιμοποιούσε σε περιοχή του Κιλκίς.

Συνολικά, κατασχέθηκαν οκτώ κυνηγετικά όπλα χωρίς την απαιτούμενη άδεια και άλλα δυο για τα οποία είχε άδεια αλλά παραβίασε τους όρους της ασφαλούς φύλαξης, ένα περίστροφο, ένα μη λειτουργικό πολεμικό τυφέκιο, ένα μη λειτουργικό περίστροφο και ένα μη λειτουργικό κυνηγετικό όπλο, δυο ξιφολόγχες, τέσσερις κάνες όπλων, τρία κυνηγετικά μαχαίρια, επτά διόπτρες, δυο γεμιστήρες πιστολιού και 1.276 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων!

Όλα τα όπλα κατασχέθηκαν και τα πυροβόλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο κάτοχός τους συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Όπλα και ασύρματοι και στα Ιωάννινα

Μια πλήρως λειτουργική αμυντική χειροβομβίδα, ένα στιλέτο τύπου «πεταλούδα» και ένα μαχαίρι, αλλά και πέντε φορητοί ασύρματοι, τρεις σταθεροί σταθμοί ραδιοεπικοινωνίας, έξι μικρομεγάφωνα, πέντε κεραίες λήψης και αποστολής ραδιοσημάτων, τρία τροφοδοτικά και δυο βάσεις στήριξης και φόρτισης φορητών ασυρμάτων, ήταν τα ευρήματα της έρευνας που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στο σπίτι ενός Έλληνα σε περιοχή των Ιωαννίνων, στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών. Ο άνδρας συνελήφθη, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ραδιοσταθμών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ειδήσεις σήμερα: 

Παραμένουν μικρές εστίες καπνού στη χωματερή της Φυλής - Πώς θα σβήσει η φωτιά

Βίντεο: Μεταμεσονύκτια διαμαρτυρία εστιατόρων στη Θεσσαλονίκη - Έστησαν χορό μπροστά στον Λευκό Οίκο

Έρχεται κακοκαιρία από το βράδυ - Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν (βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης