Πιερία: Ανήμερα της εθνικής εορτής διέρρηξε δύο μαγαζιά

Πιερία: Ανήμερα της εθνικής εορτής διέρρηξε δύο μαγαζιά

Βούτηξε συνολικά 130 ευρώ και τρεις ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 700 ευρώ - Δράστης συνελήφθη και στη Λιβαδειά, καθώς κι ένας ακόμη για κλοπές μπαταριών

diarriktis
Την ώρα που όλοι ετοιμάζονταν για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου σε μια περιοχή της Πιερίας, ένας Έλληνας προσπαθούσε να βγάλει… «μεροκάματο» κάνοντας διαρρήξεις σε δύο καταστήματα από τα οποία άρπαξε συνολικά 130 ευρώ και τρεις ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 700 ευρώ.

Οι διαρρήξεις εξιχνιάστηκαν άμεσα κατά την έρευνα που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Κατερίνης και ο δράστης ταυτοποιήθηκε την επομένη της εθνικής επετείου, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης που του άσκησε δίωξη για κλοπές, ενώ τα κλοπιμαία βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Διέρρηξε κατάστημα στην Λιβαδειά

Παραβίασε την κεντρική είσοδο ενός καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος σε περιοχή της Λιβαδειάς ένας Έλληνας τα ξημερώματα της Παρασκευής και έκλεψε από το εσωτερικό του χρήματα, όμως το ίδιο απόγευμα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε μέρος του κλεμμένου ποσού που αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Δικογραφία σε βάρος ενός Έλληνα σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Πύδνας – Κολινδρού, καθώς προέκυψε από την έρευνα πως τον Οκτώβριο του 2020 είχε κλέψει τέσσερις μπαταρίες συνολικής αξίας 1.500 ευρώ από ένα μηχάνημα έργου που ήταν σταθμευμένο σε εργοτάξιο σε περιοχή της Πιερίας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Διώρυγα του Σουέζ: Αγώνας δρόμου για ν' αποκολληθεί το Ever Given... και η παγκόσμια οικονομία την επόμενη εβδομάδα

Επιμένει το Λονδίνο για τα Μάρμαρα: «Θα είχαν επιβιώσει από μαινόμενους ναζί στην Αθήνα;» λέει ο υπουργός Πολιτισμού

Μητσοτάκης: Μέχρι αρχές Μαΐου θα έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μία δόση όλοι άνω των 60 ετών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης