Βόλος: Ανήλικοι διαρρήκτες «άνοιγαν» μαγαζιά!

Βόλος: Ανήλικοι διαρρήκτες «άνοιγαν» μαγαζιά!

Οι δράστες 11, 14 και 16 ετών κατάφεραν να «βγάλουν» 400 ευρώ από τις διαρρήξεις - Ανήλικος δράστης έκλεψε το πορτοφόλι ενός ηλικιωμένου που περιείχε χρήματα στη Λαμία, ενώ στη Ρόδο ένας άλλος εισέβαλε στα γραφεία του αθλητικού σωματείου

peripoliko_
Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα να εκδίδονται εντάλματα σύλληψης για παιδιά ηλικίας… 11, 14 και 16 χρόνων, όμως αυτό συνέβη στο Βόλο όπου διαπιστώθηκε ότι τα τρία πιτσιρίκια είχαν διαρρήξει δύο καταστήματα το καλοκαίρι!

Με ένταλμα του ανακριτή, συνελήφθη ένας 16χρονος Ρομά κάτοικος Βόλου, ο οποίος διέρρηξε μαζί με άλλους δύο ανήλικους 14 και 11 χρόνων μια καφετέρια και μια ταβέρνα στο κέντρο της πόλης και έκλεψαν 400 ευρώ. Ο 16χρονος απολογήθηκε στον ανακριτή, παραδέχθηκε τις διαρρήξεις και επέστρεψε ένα μέρος των χρημάτων. Έτσι, αφέθηκε ελεύθερος με όρους και υπεύθυνη για την επιμέλειά του θα είναι η μητέρα του, ενώ θα βρίσκεται υπό επιτήρηση από την Υπηρεσία Εποπτείας Ανηλίκων.

Ανήλικος απασχόλησε ηλικιωμένο και τον ξάφρισε

Στη Λαμία συνελήφθη άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας ανήλικος ο οποίος, μαζί με δύο άλλους δυο συνεργούς του που αναζητούνται, απασχόλησαν το πρωί της Παρασκευής έναν ηλικιωμένο, τρύπωσαν στο σπίτι του και άρπαξαν ένα πορτοφόλι του που περιείχε χρήματα. Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση, ενώ ο ανήλικος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας που του άσκησε δίωξη για κλοπή και στους γονείς του για παραμέληση της εποπτείας του.

Στην πόλη της Ρόδου, εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας η διάρρηξη στα γραφεία ενός αθλητικού σωματείου που είχε γίνει στις 24 Ιουνίου και είχαν κλαπεί χρήματα. Δράστης ήταν ένας 17χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Ρόδου.

Ειδήσεις σήμερα

Αυτός είναι ο... παράγοντας που κατήγγειλε η Σοφία Μπεκατώρου  

Ξυλοδαρμός στο Μετρό: Δίωξη για κακούργημα στους δύο ανηλίκους - Έτσι τους έπιασε η ΕΛ.ΑΣ.

Κακοκαιρία «Λέανδρος»: Στα λευκά η χώρα με τσουχτερό κρύο - Ποιες περιοχές έχουν τα περισσότερα προβλήματα 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης