Βόλος: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον «νταή» που έδειρε την πρώην του

Βόλος: Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον «νταή» που έδειρε την πρώην του

Η περιγραφή της 32χρονης συγκλόνισε το δικαστήριο, ενώ πρόσθεσε ότι αντίστοιχο περιστατικό είχε συμβεί και τον περασμένο Νοέμβριο - Ο 25χρονος ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ και χαπιών

polizei_astynomia_police
Ούτε καν θυμόταν ότι είχε κάνει… μαύρη στο ξύλο την 32χρονη πρώην σύντροφό του ο 25χρονος «νταής» που καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών με αναστολή για απλή σωματική βλάβη, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, διατάραξη οικιακής ειρήνης και εξύβριση!

Η εμφανώς τραυματισμένη κοπέλα συγκλόνισε το δικαστήριο περιγράφοντας πώς ο νεαρός εισέβαλε στο σπίτι της την περασμένη Τετάρτη, την άρπαξε από τα μαλλιά και άρχισε να την γρονθοκοπεί στο κεφάλι και τον αυχένα, ενώ αναποδογύρισε το τραπέζι και πέταξε στο πάτωμα το λάδι από τη φριτέζα. Όταν εκείνη κλειδώθηκε στην κρεβατοκάμαρα για να καλέσει σε βοήθεια, ο 25χρονος έσπασε την πόρτα, της άρπαξε το τηλέφωνο και το πέταξε στον τοίχο. Η γυναίκα πήδηξε από το παράθυρο του ισόγειου σπιτιού της στον δρόμο, όμως ο εκτός εαυτού εισβολέας την ακολούθησε, την άρπαξε πάλι από τα μαλλιά και την πέταξε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο και σε κάγκελα!

Ένας γείτονάς της την απομάκρυνε και κάλεσαν την Αστυνομία, με αποτέλεσμα ο δράστης να συλληφθεί. Όπως είπε η 32χρονη στο δικαστήριο, παρόμοιο ξυλοδαρμό είχε υποστεί και τον περασμένο Νοέμβριο που είχαν τσακωθεί! Ο 25χρονος ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και υπνωτικά χάπια που έπαιρνε για θεραπεία και δεν καταλάβαινε τι έκανε!

Ειδήσεις σήμερα: 

Γιατί... έπιασε τώρα ο «πόνος» τη Μέρκελ για τα ελληνοτουρκικά - Τι φοβάται η καγκελάριος

Νέες ελπίδες: Ενθαρρυντικές οι δοκιμές της Merck για φάρμακο κατά της Covid-19 που θα χορηγείται από το στόμα

Αντρέας Φυλακτού: Η σεξουαλική παρενόχληση από καταξιωμένο Έλληνα θεατρικό σκηνοθέτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης