Συμβαίνει και στην πραγματικότητα, όχι μόνο στις ταινίες. Υπαξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, που υπηρετεί στην Λήμνο, βγαίνοντας από μεγάλο σούπερ μάρκετ της Μύρινας, βρήκε γυναίκεια τσάντα, η οποία μάλιστα ήταν ανοιχτή, με δεσμίδα των 4.000 ευρώ.
Σύμφωνα με το limnosreport.gr, η κάτοχος είχε απομακρυνθεί από το κατάστημα και κατευθυνόταν εκτός Μύρινας, όπου και διαμένει.
Ο Υπαξιωματικός παρέδωσε την τσάντα στον υπεύθυνο του καταστήματος και αποχώρησε.
Λίγη ώρα αργότερα, ειδοποιήθηκε η αφηρημένη κάτοχος και επέστρεψε να παραλάβει την τσάντα που πιθανόν δεν… είχε αντιληφθεί ότι είχε χάσει.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.