Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορωνοϊό η ακτινοφυσικός με το πλατύ χαμόγελο

Θεσσαλονίκη: Πέθανε από κορωνοϊό η ακτινοφυσικός με το πλατύ χαμόγελο

Είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και νοσηλευόταν διασωληνωμένη στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου από τις 21 Νοεμβρίου - Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός των συναδέλφων της

aktinologos
Ένα ακόμη θύμα της νόσου Covid-19 έρχεται να προστεθεί στη λίστα με τα χιλιάδες ακόμη θύματα που έχουν καταγραφεί μέχρι στιγμής στη χώρα μας. Η 53χρονη ακτινοφυσικός Μαρία Κοτζιαδαρλίδου, μια σπουδαία επιστήμων όπως αναφέρουν φίλοι και συνεργάτες της, αν και πάλεψε με τον κορωνοϊό δεν κατάφερε να τον νικήσει. Η 53χρονη εργαζόταν από το 2004 ως ακτινοφυσικός στο νοσοκομείο «Θεαγένειο» και αφήνει πίσω της το σπουδαίο έργο της, τη δημιουργία του ακτινοφυσικού της Πυρηνικής Ιατρικής του Θεαγενείου, γεγονός που αναγνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι της, όπως θα διαβάσετε στην συγκινητική ανάρτηση που ανέβασαν το απόγευμα της Τρίτης.

Συγκεκριμένα, γράφουν:

«Πολύ δυσάρεστη η θέση μας, αλλά και υποχρέωσή μας να αποχαιρετήσουμε για πάντα την αγαπημένη μας Μαρία Κοτζασαρλίδου, ακτινοφυσικό της Πυρηνικής Ιατρικής του Θεαγενείου, που έφυγε για το μεγάλο ταξίδι μετά από 3 και πλέον βδομάδες μάχης με τον ιό. Η Μαρία ήταν φίλη του τμήματός μας, το υποστήριξε πριν γεννηθεί και κατόπιν εκπαίδευσε, συμβούλευσε, συμπλήρωσε. Ακούραστα, με χαμόγελο, ανιδιοτελώς, με χιούμορ. "Μαρία, μην μας γυρνάς την πλάτη", είπαμε πριν την τελευταία φωτογραφία, όταν ήρθε να βοηθήσει το Σεπτέμβριο. "Άσε, εγώ περιμένω την πλακέτα", απάντησε, εννοώντας την επίσημη αναγνώριση του Νοσοκομείου. Και τελικά μας γύρισε την πλάτη. Αντί της πλακέτας, θερμά συλλυπητήρια στο μεγάλο αδελφό μας Εργαστήριο του Θεαγενείου και, βέβαια, στην οικογένειά της».
ΠΥΡΗΝΙΚΗ_ΙΑΤΡΙΚΗ

ΠΥΡΗΝΙΚΗ_ΙΑΤΡΙΚΗ_2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης