Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, η οποία την ενημέρωσε διεξοδικά για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη διάρκεια του επόμενου έτους για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.
Της παρουσίασε, επίσης, την επετειακή νομισματική συλλογή, που αντλεί έμπνευση από σημαντικούς σταθμούς της ελληνικής ιστορίας. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε την κυρία Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη για την ενημέρωση και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι, παρά τους περιορισμούς που επιβάλλει η ανάγκη αντιμετώπισης της πανδημίας, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με τέτοιο τρόπο ώστε να ανταποκρίνονται στη σπουδαιότητα της ιστορικής αυτής επετείου.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.