Ανδρέας Φικιώρης: «Έφυγε» αιφνιδίως από τη ζωή ο γνωστός «τηλε-γιατρός»

Ανδρέας Φικιώρης: «Έφυγε» αιφνιδίως από τη ζωή ο γνωστός «τηλε-γιατρός»

Ο γιατρός που έγινε γνωστός από τις θεραπείες με το όζον, που προωθούσε μέσω της τηλεόρασης έφυγε στα 72 του χρόνια

andreas-fikioris
Θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος του γνωστού τηλεγιατρού Ανδρέα Φικιώρη ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στα 72 του χρόνια.


ΑΝΔΡΕΑΣ ΦΙΚΙΩΡΗΣ BEST OF


Ανακοίνωση για τον θάνατό του εξέδωσε ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μεγάλα Πεύκα Κερατέας:

«Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου συγκλονισμένο και με μεγάλη λύπη ενημερώνει τους κατοίκους της περιοχής Λαυρεωτικής ότι το εξέχον μέλος του και διακεκριμένος ιατρός Αντρέας Φικιώρης απεβίωσε την 12/12/2020 στην οικία του στο Μετόχι σε ηλικία 72 ετών.

Είμαστε όλοι πολύ συγκλονισμένοι από την αιφνίδια και πρόωρη απώλεια του φίλου και γείτονά μας. Ο Αντρέας ήταν ο άνθρωπος που με πάθος και αγάπη για ό,τι έκανε άφηνε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του σε κάθε του πέρασμα. Χρωμάτιζε με ζωντανά και ανεξίτηλα χρώματα κάθε συναναστροφή όσο σύντομη και αν ήταν.

Αγάπησε με πάθος την οικογενειά του, τη δουλειά του και τον τόπο μας. Πρόσφερε όλο του το είναι και στους τρεις.

Θα λείψει σε όλους μας η καθαρή και δυνατή φωνή του, τα αγνά και γενναιόδωρα συναισθήματα του και το πλατύ χαμόγελό του.

Η κηδεία του θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο. Αντί στεφάνων το Διοικητικό Συμβούλιο θα προβεί σε δωρεά χρημάτων σε κοινωφελές ίδρυμα της επιλογής των οικείων του».

Τα τελευταία χρόνια ο Ανδρέας Φικιώρης φέρεται να αντιμετώπιζε καρδιολογικά προβλήματα. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, «έφυγε» ενώ κοιμόταν και βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του το πρωί του Σαββάτου 12 Δεκεμβρίου.

Ο Ανδρέας Φικιώρης, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, είχε την ειδικότητα του αναισθησιολόγου, έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την τηλεόραση όπου προωθούσε διάφορες θεραπείες και σκευάσματα. Το πιο γνωστό από αυτά ήταν το νερό με όζον, προϊόν που του είχε δώσει το παρατσούκλι «Δρ Όζον».

Τον Ανδρέα Φικιώρη αποχαιρέτησαν και κάποιοι χρήστες των social media οι οποίοι μόλις πληροφορήθηκαν την είδηση του θανάτου έσπευσαν να του πουν διαδικτυακά το «τελευταίο αντίο».

Κλείσιμο
fik1



Ειδήσεις σήμερα: 

Ελληνική «dream-team» στη βιοφαρμακευτική στήνει το Μαξίμου

Πάτρα: Διαρροή χημικής ουσίας σε εργοστάσιο-Απεγκλωβίστηκε εργαζόμενος χωρίς τις αισθήσεις του

Στέλνουν άρον - άρον «ραβασάκια» για τον ΕΝΦΙΑ του 2015
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης