Προφυλακιστέος κρίθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο 20χρονος Αλβανός για τη δολοφονία του 69χρονου ξενοδόχου στη Σαντορίνη.
Νωρίτερα το μεσημέρι, ο δράστης οδηγήθηκε στην εισαγγελία πρωτοδικών Νάξου κι ενώ είχε προηγηθεί η ομολογία του ότι σκότωσε τον 69χρονο ξενοδόχο στην Σαντορίνη μετά από έντονο καυγά και στη συνέχεια τον έκαψε για να σβήσει τα ίχνη του.
Οι δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης
Ο δράστης της δολοφονίας έφτασε το μεσημέρι στο λιμάνι της Νάξου με το ταχύπλοο προερχόμενο από την Σαντορίνη.
Δείτε αποκλειστικά πλάνα απο το cyclades24.gr:
###
Κλείσιμο
«Διευκρινίζεται ότι η, περιληφείσα στο αρχικό δημοσίευμα, φωτογραφία ακινήτου, το ίδιο το ακίνητο και ο ιδιοκτήτης αυτού ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ έχουν με τα αναφερόμενα στο δημοσίευμα. Αντιλαμβανόμενοι ενδεχόμενα προβλήματα και δυνητικά συμπεράσματα για τον ιδιοκτήτητου ακινήτου οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την αστοχία με την παρούσα δήλωση ότι το απεικονιζόμενο ακίνητο δεν σχετίζεται με την, περιληφθείσα στο δημοσίευμα είδηση».
###
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.