Κορωνοϊός: Συγκινούν φοιτητές Ιατρικής του ΑΠΘ - Θέλουν να γίνουν εθελοντές στα νοσοκομεία
Στόχος να ενισχύσουν τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης στη μάχη κατά του κορωνοϊού
Συγκινεί η απόκριση των φοιτητών Ιατρικής του ΑΠΘ, στο κάλεσμα που έκανε ο Φοιτητικός Σύλλογος για εθελοντές, ώστε να ενισχύσουν τα δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκη στη μάχη κατά του κορωνοϊού.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου Φοιτητών της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, μέσα σε λίγες ημέρες περισσότεροι από 100 φοιτητές του 4ου, 5ου και 6ου έτους δήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής.
«Απόδειξη ότι οι φοιτητές δεν μπορούμε να λείπουμε από αυτή τη μάχη υπεράσπισης της υγείας του λαού, δείχνοντας παράλληλα την έμπρακτη αλληλεγγύη μας στους αυριανούς συναδέλφους που δοκιμάζονται, έχοντας σταλεί στο μέτωπο της μάχης “άοπλοι”», επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.
Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση των φοιτητών αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο θα κληθούν να συμβάλλουν, έχοντας εξασφαλιστεί προηγουμένως όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής ασφάλειας όλων όσων συμμετάσχουν σ’ αυτήν την προσπάθεια.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.