LIVE

Κορωνοϊός

Θύελλα για τον πρωτοφανή προπηλακισμό του πρύτανη της ΑΣΟΕΕ - Παρέμβαση εισαγγελέα

katalipsis_ar

Χιλιάδες μηνύματα αλληλεγγύης στον πρύτανη που κουκουλοφόροι του κρέμασαν ταμπέλα στο λαιμό - Χρυσοχοϊδης: Οι δράστες θα επικηρυχθούν - Ανεξέλεγκτη η δράση των «αγνώστων» στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Η σοκαριστική φωτογραφία που δείχνει τον πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών περικυκλωμένο από αναρχικούς που του περνούν στο λαιμό μια ταμπέλα που γράφει «αλληλεγγύη στις καταλήψεις» αποτυπώνει σε «όλο το μεγαλείο» την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί στο ΟΠΑ, το οποίο έχει μετατραπεί σε χώρο βανδαλισμών και ανομίας από ομάδες κουκουλοφόρων, όπου κανείς δεν παρεμβαίνει για να δώσει τέλος στην έκνομη κατάσταση που επικρατεί. «Η νομοθεσία ορίζει σαφώς πώς αντιμετωπίζονται εγκληματικές πράξεις που απειλούν την ανθρώπινη ζωή και προσβάλλουν την δημόσια περιουσία» λέει η Σύνοδος των πρυτάνεων που συνεδρίασε εκτάκτως την περασμένη Παρασκευή, ενώ πανεπιστημιακοί έλεγαν ότι «είναι μία από τις βιαιότερες εισβολείς που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια».

Η αήθης επίθεση σε βάρος του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Δημήτρη Μπουραντώνη προκάλεσε  την παρέμβαση  της εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών. Από την εισαγγελία δόθηκε εντολή για διενέργεια Προκαταρκτικής Έρευνας, την οποία θα διενεργήσει η Κρατική Ασφάλεια. Στο πλαίσιο της έρευνας θα διερευνηθεί αν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις όπως παράνομη βία, διακεκριμένες φθορές και διατάραξη κοινής ειρήνης. 


Η διαπόμπευση του πρύτανη έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοϊδη να προαναγγέλλει με δήλωσή του την επικήρυξη των δραστών, αλλά και χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να επισημαίνουν το φασισμό στη δράση των κουκουλοφόρων. Ενδεικτικές είναι οι αντιδράσεις:


Η ανάρτηση του υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη στο twitter:Δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο και όπως παρατηρούν πηγές της πανεπιστημιακής κοινότητας «το πράγμα έχει φθάσει στο απροχώρητο» και αναζητούν τρόπους αντίδρασης απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα βίας και ανομίας που έχουν εγκαθιδρύσει στα Πανεπιστήμια το αίσθημα φόβου και ανασφάλειας. Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά « κάτι πρέπει να γίνει κάτι και μάλιστα άμεσα ώστε να σταματήσει αυτή η κατάσταση. Βία, εμπόριο ναρκωτικών , ληστείες και σεξουαλικές παρενοχλήσεις καταγράφονται σε πανεπιστημιακούς χώρους.
Αποτρόπαια χαρακτήρισε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως την εικόνα του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Η Ελληνική Αστυνομία θα κάνει το καθήκον της, ώστε οι δράστες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη. «Η Κυβέρνησή μας αποκατέστησε το άσυλο στην πραγματική του έννοια, προβλέποντας την αυτεπάγγελτη επέμβαση των αρχών για κάθε αξιόποινη πράξη που λαμβάνει χώρα στο Πανεπιστήμιο. Και ο νόμος θα εξακολουθήσει να εφαρμόζεται μέχρι και οι τελευταίες φασιστικές ομάδες να εκδιωχθούν από τα Πανεπιστήμιά μας. Όσοι νομίζουν ότι με τραμπουκισμούς, φασισμό και άσκηση βίας θα τρομοκρατήσουν τον ακαδημαϊκό χώρο και θα μείνουν ατιμώρητοι, πλανώνται πλάνη οικτρά.Και όσοι από τον ακαδημαϊκό χώρο επιδεικνύουν ανοχή στην παραβίαση του Πανεπιστημιακού ασύλου και την καταπάτηση της ακαδημαϊκής ελευθερίας, οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους».
Η υπουργός κάλεσε όλα τα κόμματα να καταδικάσουν τον προπηλακισμό του Πρύτανη λέγοντας ότι «Αδιαπραγμάτευτος στόχος μας, Πανεπιστήμια ελεύθερα, ασφαλή, σύγχρονα, εξωστρεφή, μακριά από νοσηρά φαινόμενα που δεν έχουν καμία θέση στον ακαδημαϊκό χώρο».Η βία έχει επανέλθει στα Πανεπιστήμια και ενδεικτική είναι η βίαιη εισβολή στο γραφείο του πρύτανη του ΟΠΑ Δημήτρη Μπουραντώνη και η προσπάθεια γελειοποίησης του πρύτανη με την ανάρτηση της εικόνας ντροπής στο διαδίκτυο , που ανήρτησαν αναρχικοί σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Οι καταληψίες των πανεπιστημίων, έκαναν εισβολή το πρωί της Πέμπτης στο γραφείο του πρύτανη της πρώην ΑΣΟΕΕ, Δημήτρη Μπουραντώνη. Στη φωτογραφία που ανέβασαν δείχνουν τον πρύτανη περικυκλωμένο από αναρχικούς που του περνούν στο λαιμό μια ταμπέλα που γράφει «αλληλεγγύη στις καταλήψεις». Ειρωνεύονται μάλιστα τον κ. Μπουραντώνη λέγοντας: «ευχαριστούμε τον πρύτανη που έδειξε την αλληλεγγύη του με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο».

Όπως παραδέχθηκαν οι ίδιοι, επέλεξαν να στοχοποιήσουν τον συγκεκριμένο πρύτανη, μεταξύ άλλων, γιατί «φροντίζει να αφήνει παντού το νεοφιλελεύθερο στίγμα του στον δημόσιο διάλογο, μέσα από άρθρα και συγγράμματα στα οποία υπεραμύνεται της ευρωενωσιακής πολιτικής και της δολοφονικής συμμαχίας του ΝΑΤΟ»(!) καθώς και γιατί «οραματίζεται έναν εξευρωπαϊσμό των πανεπιστημίων στα πρότυπα αποστειρωμένων και επιτηρούμενων ιδρυμάτων»! «Ο βανδαλισμός και η εκκένωση του γραφείου του Μπουραντώνη είναι μία απάντηση σε μια λογική ελάχιστης αναλογίας στην πρακτική της κατ' εξακολούθηση παραβίασης και εκκένωσης των δικών μας χώρων» έγραψαν στην ανακοίνωσή τους οι δράστες.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι ότι τρεις εβδομάδες μετά την επίθεση στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, κουκουλοφόροι εισέβαλαν χθες, στο γραφείο του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και προκάλεσαν σκηνές χάους. Οι πρυτανικές αρχές σε όλους τους τόνους διαμηνύουν ότι «η πανεπιστημιακή κοινότητα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα συνεχίσει να αγωνίζεται με σθένος και αφοσίωση για τη διασφάλιση της δημοκρατικής και εύρυθμης λειτουργίας του».

Η επίθεση θεωρείται από τις βιαιότερες των τελευταίων χρόνων ενώ όπως λένε πανεπιστημιακοί φαινόμενα βίας και βανδαλισμών από ομάδες κουκουλοφόρων είναι συχνά τα τελευταία χρόνια. Αφού κατέστρεψαν το γραφείο της γραμματέως του εισήλθαν με τη βία στο γραφείο του πρύτανη και άρχισαν τις καταστροφές . Επιπλα , υπολογιστές, πυροσβεστήρες και έγγραφα αλλά και ιστορικά αντικείμενα δεν γλίτωσαν από την επίθεση των 15 κουκουλοφόρων που τα έκαναν « γης μαδιάμ».  Οι κουκουλοφόρου επιτέθηκαν και σωματικά στον πρύτανη , αρπάζοντας τον από τον λαιμό , ενώ εκτόξευσαν ύβρεις. Φεύγοντας έγραψαν και συνθήματα στους τοίχους, υπέρ των καταλήψεων δημόσιων κτιρίων.
το ΟΠ
«Πρόκειται για μια από τις πιο βίαιες επιθέσεις των τελευταίων ετών σε ελληνικό Ιδρυμα και οι ζημιές που έχουν προκληθεί υπολογίζονται σε αρκετές χιλιάδες ευρώ» ανακοίνωσε το ΟΠΑ σημειώνοντας:  «Τέτοιες έκνομες, βίαιες και αντιδημοκρατικές ενέργειες δεν έχουν θέση στο δημόσιο πανεπιστήμιο. Η ακαδημαϊκή ελευθερία, ο σεβασμός της ζωής και της προσωπικότητας, και η δημοκρατία, είναι θεμελιώδεις και αδιαπραγμάτευτες αξίες του πανεπιστημίου. Η πανεπιστημιακή κοινότητα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών θα συνεχίσει να αγωνίζεται με σθένος και αφοσίωση για τη διασφάλιση της δημοκρατικής και εύρυθμης λειτουργίας του».

Η Σύνοδος των Πρυτάνεων καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων στο γραφείο του καθηγητή Δημήτρη Μπουραντώνη. Και τονίζει: « Καμία έκφραση βίας δεν έχει θέση στα Πανεπιστήμια. Η νομοθεσία ορίζει σαφώς πώς αντιμετωπίζονται εγκληματικές πράξεις που απειλούν την ανθρώπινη ζωή και προσβάλλουν την δημόσια περιουσία. Όμως, εν προκειμένω, πράξεις τυφλής βίας μέσα στον χώρο του πανεπιστημίου, συνιστούν απειλή για την ίδια την Δημοκρατία, παραβιάζοντας το θεμελιώδες δικαίωμα της ελευθερίας στην επιστήμη, έρευνα και διδασκαλία» .
Οι πρυτάνεις αποτυπώνουν την κατάσταση λέγοντας: «Λιγοστοί γνωστοί-άγνωστοι έχουν διαρκή στόχευση να καταλύουν το ακαδημαϊκό άσυλο, με την ελεύθερη δημοκρατική έκφραση, τη γνώση και τη διακίνηση ιδεών να διώκονται μέσα στον ίδιο τον φυσικό τους χώρο. Απομονωμένες μειοψηφίες επιχειρούν να μετουσιώσουν τα πανεπιστήμια σε ορμητήρια ανομίας. Βρίσκουν σταθερά απέναντί τους σύσσωμη την ακαδημαϊκή κοινότητα και κάθε δημοκρατικό πολίτη της ελληνικής κοινωνίας».

Επίθεση και στο Πολυτεχνείο

Μία ομάδα 15 ατόμων στις αρχές του μήνα , μπήκε στα γραφεία της διοίκησης πέταξε μπογιές, έγραψε συνθήματα στους τοίχους, άδειασε το υγρό από τους πυροσβεστήρες στα γραφεία και προκάλεσε εκτεταμένες υλικές ζημιές στο γραφείο και στους γύρω χώρους, ενώ πέταξαν φέιγ βολάν που έγραφαν «Κάτω τα χέρια από το κτίριο Γκίνη και το κάτω Πολυτεχνείο». Παρόντες στο συμβάν ήταν υπάλληλοι του Πολυτεχνείου, ένας εκ των οποίων τους ρώτησε γιατί κάνουν την επίθεση, για να πάρει την απάντηση: «Πρόκειται για πολιτική παρέμβαση για την κατάληψη Γκίνη». Σημειώνεται ότι στις 29 Μαΐου, η Σύγκλητος του ΕΜΠ είχε αποφασίσει την αποκατάσταση και επαναλειτουργία του κτιρίου Γκίνη, στο πλαίσιο της γενικότερης ανάδειξης του συγκροτήματος Πατησίων.

Σχέδιο φύλαξης από τα Πανεπιστήμια

“Φρένο” στις βιαιοπραγίες εντός πανεπιστημιακών χώρων θέλει να βάλει η κυβέρνηση που αναζητεί δραστικά μέτρα προκειμένου να αντιμετωπισθούν τα προβλήματα της βίας και της ανομίας στα Πανεπιστήμια, επαναφέροντας το σενάριο για την είσοδο με κάρτα, το οποίο συζητείται τα τελευταία χρόνια. .Κύριο μέλημα των πανεπιστημιακών είναι να μην μετατραπούν σε εστίες ανομίας τα Πανεπιστήμια και να μην αποθαρρύνονται οι φοιτητές να προσέρχονται στα μαθήματα λόγω ανεξέλεγκτης παρουσίας ατόμων που αμαυρώνουν την πανεπιστημιακή ζωή. Οι προτεραιότητες της εκπαιδευτικής πολιτικής περιλαμβάνουν κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου που ήδη έχει ψηφισθεί και επέμβαση των Αρχών όταν διαπράττονται αξιόποινες πράξεις.
Το θέμα της φύλαξης των Πανεπιστημίων απασχολεί έντονα την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας που φαίνεται ότι προκρίνει τη λύση της αυτορύθμισης των Πανεπιστημίων. Προσανατολίζεται ,στο να δώσει τη δυνατότητα στα Πανεπιστήμια να επιλέξουν με πιο τρόπο θα προχωρήσουν . Τα Πανεπιστήμια θα μπορούν αν αυτό προκρίνουν να έχουν σύστημα κάρτας εισόδου ή να καταρτίσουν πρόγραμμα με τα μέτρα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν για τη φύλαξη του χώρου. Όπως λένε χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές « Ελεύθερη πρόσβαση διεθνώς στα Πανεπιστήμια έχουν μόνο οι ακαδημαικοί».
Φωτισμός πανεπιστημιακών χώρων , αποτελεσματικότερος έλεγχος εργαστηρίων η άλλων χώρων των Πανεπιστημίων είναι κάποιες από τις λύσεις που συζητά το υπουργείο Παιδείας στο πλαίσιο αναζήτησης τρόπου φύλαξης των Πανεπιστημίων .

Κλίμα ανομίας και φόβου στα Πανεπιστήμια

«Πληγή» παραμένουν τα φαινόμενα βίας στα Πανεπιστήμια, που προκαλούν την αγανάκτηση φοιτητών και πανεπιστημιακών.Τα περιστατικά έχουν πληθύνει τα τελευταία χρόνια. Περιστατικά βίας όπως η στοχοποίηση πριν από τρία χρόνια του καθηγητή Αγγελου Συρίγου προκάλεσαν και την παρέμβαση του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου , για να συνεχιστούν με καταγγελίες για ξυλοδαρμό ατόμου με ειδικές ανάγκες στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών .
Το «χάρτη» της ανομίας στα ΑΕΙ όλης της χώρας την περίοδο έως το 2017 καταγράφει σε έρευνά του το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Συνολικά στα έξι χρόνια το ΠΑΜΑΚ κατέγραψε 358 περιστατικά ανομίας σε συνολικά 19 ιδρύματα. Την αρνητική μερίδα του λέοντος έχουν οι πανεπιστημιακοί καθώς τα 95 από τα περιστατικά αφορούν την άσκηση βιας σε βάρος καθηγητών ενώ τα 34 αφορούν επιθέσεις σε βάρος φοιτητών και 27 επιθέσεις σε βάρος τρίτων. Ανά γεγονός έχουν καταγραφεί 87 περιστατικά κατάληψης, 67 περιστατικά εισβολής, 31 περιστατικά ματαίωσης εκλογών, 27 περιστατικά επιθέσεων και 20 περιστατικά ναρκωτικών.

Τα περισσότερα κρούσματα έχουν καταγραφεί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο (113), και στη λίστα της ανομίας ακολουθούν το Πανεπιστήμιο Αθηνών (70), το Πολυτεχνείο (37), το Οικονομικό Πανεπιστήμιο (26), το Πανεπιστήμιο Πατρών (13), το Πάντειο Πανεπιστήμιο (10) ενώ μονοψήφιος αριθμός έχει καταγραφεί στα πανεπιστήμια Αιγαίου, Δημοκρίτειο, Θεσσαλίας, Κρήτης κ.α
Τέλος δεν έχουν τα περιστατικά βίας στα Πανεπιστήμια. Πριν από δύο χρόνια θύμα ληστείας μέσα στους χώρους του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου έπεσε καθηγητής του ΑΠΘ την ώρα που έκανε ανάληψη από ΑΤΜ. Όπως είχε καταγγείλει το θύμα της επίθεσης, συνταξιούχος καθηγητής, κανείς δεν αντέδρασε στην επίθεση ούτε και κάλεσε το «100» γιατί, όπως του είπαν, «φοβούνται για τη ζωή τους». Την ίδια ώρα διακινητές και χρήστες ναρκωτικών κυκλοφορούν γύρω από τα Πανεπιστήμια με τους καθηγητές και τους φοιτητές να οδηγούνται στην απόγνωση, βλέποντας καθημερινά τις θλιβερές σκηνές
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (288)

ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ

ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΕΝΠΙΣΤΗΜΙΑ . ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΑΛΛΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΖΕΡΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΜΠΟΛΙΑΣΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ . ΝΙΩΘΩ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΦΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΙΣΧΗ . ΝΙΩΘΩ ΑΗΔΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΣΟΚΑΡΑ .

Γιάννης

Ντρέπομαι αυτή τη στιγμή που ζω στην Ελλάδα. Στη χώρα του πολιτισμού και της γνώσης μερικά ζώα (προσβάλλω και τα ζώα) να ραδιουργούν σε κάθε τι, να εξευτελίζουν τα πάντα, να προπηλακίζουν, να σπάνε, να διαλύουν και να κάθεται όλη η εκπαιδευτική κοινότητα και το υπουργείο με δεμένα χέρια. Ως πότε!? Εισαγγελείς ρε παιδιά δεν έχει αυτή η χώρα; Το αυτεπάγγελτο πότε εφαρμόζεται; Κουραστήκαμε με μερικά ορφανά του Στάλιν που νομίζουν πως πουλάνε ιδεολογία ενώ απλά είναι σκέτα καθάρματα. Ως πότε θα χρησιμοποιούν την καραμέλα της αριστεράς για τις εκτρωματικές τους πράξεις; Εμετός...

Εγώ ντρέπομαι εδώ και 10 χρόνια, από την Μαρφίν

Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ, άλλοι καμαρώνουν.

Zagklos

Μιχαλάκη δεν πείθεις, άσε τα πυροτεχνήματα! Η κοινωνία περιμένει εδώ και πολλεεεές μέρες να πιάσεις τον χρυσοαβγίτη παπά,να πάει στον φυσικό του χώρο, να πληρώσει για τα εγκλήματα του για τα οποία έχει καταδικαστεί!

Πέσε για ύπνο, δεν θα πάρει

Βρες ένα αγόρι να ξελαμπικάρεις.

Zagklos

Μιχαλάκη δεν πείθεις, άσε τα πυροτεχνήματα! Η κοινωνία περιμένει εδώ και πολλεεεές μέρες να πιάσεις τον χρυσοαβγίτη παπά,να πάει στον φυσικό του χώρο, να πληρώσει για τα εγκλήματα του για τα οποία έχει καταδικαστεί!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ (κατρούλης)

Ρε χρυσοχοϊδη φτου σου! 100 χιλιάρικα για τα κουμμουνια και για μένα ούτε 1 €??? Αντε μη σας κατουρήσω!

μια πλακίτσα κάναν τα παιδιά...

3 φόνους στη Μαρφίν , 1 εδώ , 2-3 αλλού , ζημιές εκατομμυρίων , τραμπουκισμούς , αλητεία , ανομία , εκβιασμούς , ληστείες, αλλά πάντα με χιούμορ και αγάπη και στο όνομα της αναρχικής δημοκρατίας των ολίγων εκλεκτών και πάντα αγνώστων

@ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ ΝΑΖΙΔΕΣ

ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΤΑΝ ΠΑΤΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ "ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ" ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ "ΑΣΥΛΙΑ" ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.

ΠΙΑΣΤΕ ΤΑ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΧΤΕΣ!

Τσακώστε τους, τσακίστε τους ακροαριστερούς ναζί και χώστε τους βαθιά στην μπουζού να κάνουν παρέα τον ινστρούχτορα τους, κουφοβλήμα.

Ακόμα δεν τον ξετρύπωσες?

Κύριε χρυσοχοϊδη αντί να κυνηγάς τα παιδιά που έκαναν μια πλακίτσα (καλόγουστη μάλιστα), κοίτα να πιάσεις τον ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ κατρούλη, μέλος του διευθυντηρίου της εγκληματικής συμμορίας χα!

Γιάννης

Είσαι ηθικός αυτουργός της εγκληματικής πράξης των αλητών κουκουλοφόρων.Εσείς τους κατευθύνετε με την στήριξη που τους παρέχετε.

Αδίστακτος

Τις αναρχόκοτες τις λέμε τώρα παιδάκια που έκαναν πλάκα; όχι μάστορα στη μπουζού θα πάνε όλα τα τσογλάνια. Η αντίστροφη μέτρηση μόλις ξεκίνησε.

iam

η τωρινή αριστερή κυβέρνηση των επιδομάτων , δεν θέλει να ενοχλήσει τους ταραξίες γιατί φοβάται ότι θα την χαρακτηρίσουν φασιστική οι σταλινοφασίστες της αντιπολίτευσης

Ακόμα να τον ξετρυπώσεις?????

Κύριε χρυσοχοϊδη αντί να κυνηγάς τα παιδιά που έκαναν μια πλακίτσα (καλόγουστη μάλιστα), κοίτα να πιάσεις τον ΦΥΓΟΠΟΙΝΟ κατρούλη, μέλος του διευθυντηρίου της εγκληματικής συμμορίας χα!

Γιάννης

Είσαι ηθικός αυτουργός της εγκληματικής πράξης των αλητών κουκουλοφόρων. Εσείς τους κατευθύνετε με την στήριξη που τους παρέχετε.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης