Άρτα: Αγκάλιασε ηλικιωμένη και της άρπαξε χρυσά κοσμήματα

Άρτα: Αγκάλιασε ηλικιωμένη και της άρπαξε χρυσά κοσμήματα

Κλοπές με τη μέθοδο της... αγκαλιάς σε Αρτα και Καρδίτσα  με θύματα ηλικιωμένες γυναίκες

old_lady
Άλλη μια κλοπή με τη μέθοδο της… αγκαλιάς, που είχε γίνει στις 9 Αυγούστου στους Αγίους Αναργύρους της Άρτας, εξιχνιάστηκε ύστερα από έρευνα της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας Ελληνίδας, ενώ ο άνδρας συνεργός της παραμένει άγνωστος.

Οι δράστες είχαν πλησιάσει μια ηλικιωμένη που περπατούσε στο δρόμο του χωριού και, ενώ ο άνδρας της μιλούσε κρατώντας την απασχολημένη, η γυναίκα την αγκάλιασε τρυφερά αρπάζοντας από τον λαιμό της την χρυσή αλυσίδα με τον σταυρό που φορούσε. Η δικογραφία για κλοπή που σχηματίστηκε σε βάρος της δράστιδας υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Κλοπές με την ίδια μέθοδο σε Σοφάδες και Ηράκλειο

Την ίδια μέθοδο χρησιμοποίησε και ένας άνδρας που είχε μπει στο σπίτι μιας ηλικιωμένης σε περιοχή των Σοφάδων Καρδίτσας στις 14 Ιουνίου, λέγοντάς της ότι είναι… συγγενής της! Ο δράστης έβαλε την ανυποψίαστη γυναίκα να του φτιάξει καφέ και, όσο εκείνη βρισκόταν στην κουζίνα, άρπαξε ένα πορτοφόλι που περιείχε 120 ευρώ και την ταυτότητά της και έγινε… λαγός. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Και στο Ηράκλειο, μια Ελληνίδα μπήκε σε ένα κατάστημα και απασχόλησε την ιδιοκτήτρια για να κλέψει διάφορα εμπορεύματα. Όμως, εκείνη την πήρε είδηση μόλις έφυγε και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί άμεσα από άνδρες της Άμεσης Δράσης. Τα κλεμμένα προϊόντα αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος και η γυναίκα προσήχθη στην Ασφάλεια που διενεργεί προανάκριση.


Ειδήσεις σήμερα


Τον αναζητούσαν με εντάλματα σε Πάτρα, Αθήνα και Αγρίνιο

Εξαρθρώθηκε σπείρα που άνοιγε σπίτια σε Χαλκιδική και Πιερία

Εύβοια: Στο… λουτρό, τη βεράντα και την αυλή είχε χασισόδεντρα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης