Εύβοια: Στο… λουτρό, τη βεράντα και την αυλή είχε χασισόδεντρα!

Εύβοια: Στο… λουτρό, τη βεράντα και την αυλή είχε χασισόδεντρα!

Ο αλλοδαπός συνελήφθη μετά από έρευνα που έκαναν στην κατοικία του οι αστυνομικοί του τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, βρήκαν  δενδρύλλια κάνναβης ακόμα και  μέσα στην… τουαλέτα

Evoia-loutro-xasisodentra
Τόσο… παθιασμένος με το άρωμα της κάνναβης ήταν ένας αλλοδαπός, που καλλιεργούσε δενδρύλλια όχι μόνο στην αυλή του σπιτιού του στην ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας, αλλά και στη βεράντα του, ακόμη και μέσα στο… λουτρό!

Ο αλλοδαπός συνελήφθη μετά από έρευνα που έκαναν στην κατοικία του οι αστυνομικοί του τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, βρήκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 1,30, 1,80 και 2,80 μέτρων στην αυλή και άλλο ένα ύψους 1,80 μέτρου φυτεμένο σε γλάστρα στην βεράντα.

Η έκπληξή τους ήταν μεγάλη, όμως, όταν ερεύνησαν το εσωτερικό του σπιτιού και βρήκαν μέσα στην… τουαλέτα άλλη μια γλάστρα με ένα χασισόδεντρο ύψους 1,60 μέτρου που ο δράστης εξασφάλιζε την ανάπτυξή του χρησιμοποιώντας έναν λαμπτήρα με τροφοδοτικό και δύο ανεμιστήρες!

Επιπλέον, κατέσχεσαν τέσσερις συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και οδήγησαν τον αλλοδαπό στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενο για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.


Ειδήσεις σήμερα:

Κλόντια Σίφερ: Η δεύτερη ζωή ενός αιώνιου top model

Βίντεο-σοκ: Τρομακτικό τροχαίο στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης

Προβάδισμα δέκα μονάδων του Μπάιντεν έναντι του Τραμπ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης