ΘΕΜΑ RADIO 104.6 FM: Στον αέρα το συναρπαστικό νέο πρόγραμμα!

ΘΕΜΑ RADIO 104.6 FM: Στον αέρα το συναρπαστικό νέο πρόγραμμα!

Δυναμικό ξεκίνημα, με νέα πρόσωπα και την εγγυημένη συνταγή του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ για έγκυρη, έγκαιρη και ολοκληρωμένη ενημέρωση, διανθισμένη με ψυχαγωγία και μουσική κάνει το νέο πρόγραμμα του ΘΕMA RADIO 104.6. Με μότο ‘Άκουσες; Κόλλησες!», η πρόσκληση είναι μία: Μας Διαβάζεις, ήρθε ο καιρός και να μας ακούσεις.

themaradio0
Μαχητικό ραδιόφωνο, κοντά στον παλμό των εξελίξεων, με ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, αναλύσεις, πλουραλισμό και διεισδυτική προσέγγιση στα γεγονότα. Εδώ ακούγονται όλα και ακούγονται δυνατά!

λλά και ψυχαγωγικό ραδιόφωνο, με ελληνικές και ξένες μουσικές, ψαγμένες και ποιοτικές.

THEMA 17sec


Από τις 6 έως τις 9 το πρωί, οι «Πρωινές Διαδρομές» με τον Βασίλη Αδαμόπουλο, την Γεωργία Σαδανά και τον Γιάννη Μακρυγιάννη, σας προσκαλούν σε ένα πλήρες ενημερωτικό breakfast, με ρεπορτάζ, συνδέσεις, συνεντεύξεις, αναλύσεις… και οτιδήποτε συμβαίνει οποιαδήποτε στιγμή – καιρός, κίνηση στους δρόμους και όλες τις χρηστικές πληροφορίες για να οργανώστε τη μέρα.

Στις 9 ο Γιάννης Πρετεντέρης καυτηριάζει και φωτίζει με την ευθύβολη προσέγγισή του τις πολιτικές εξελίξεις, προκαλώντας συζητήσεις και αναζητήσεις.

Από τις 10 έως τις 12 το μεσημέρι οι Μπάμπης Κούτρας και Νίκος Φελέκης σε ένα διαρκές πινγκ πονγκ, αποδεικνύουν πως παρότι «Μαζί δεν κάνουνε», μπορούν να τα λένε όλα και να αντιπαρατίθενται για όλα, χωρίς ακρότητες.

Στις 12 και μέχρι τη 1 οι "Ανελέητοι" Θανάσης Τσεκούρας και Γιώργος Παπαχρήστος αναλαμβάνουν να αναλύσουν με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ ό,τι γίνεται στις κουίντες.

Στη 1 μετά το μεσημέρι αναλαμβάνει ο Θοδωρής Αθερίδης να αναμετρηθεί με όλες τις αναποδιές μου μας έτυχαν, ειδικά φέτος. Σε αυτή την τρελή ώρα, πάμε με τη συνταγή «Όσες φάμε κι όσες ρίξουμε»: πικρό χιούμορ, ευρηματικά σχόλια, σαρκασμός και εθνικό αυτοτρολάρισμα μέχρι τέλους.

Κλείσιμο
Ο Παντελής Καψής και η Ντόνα Δρούτσα παρουσιάζουν την κεντρική ενημερωτική ζώνη του μεσημεριού, από τις 2 έως τις 4, με τίτλο «Μπες στο Θέμα» και με όλες τις εξελίξεις και τα γεγονότα της ημέρας, στην Ελλάδα και στον κόσμο. Για να είστε μέσα στα θέματα.

Στις 4 και για ένα δίωρο οι «Φουνταριστοί» Μηνάς Τσαμόπουλος και Γιώργος Θαναηλάκης περιτρέχουν την επικαιρότητα από τα αθλητικά έως και κοινωνικά θέματα με το μοναδικό στιλ και το ανεξάντλητο χιούμορ τους, για ένα απόγευμα ξύπνημα.

Στις 6 το απόγευμα ο Κώστας Μπουρούσης σας μυεί στα μυστικά των gossip, των τηλεοπτικών παρασκηνίων, αλλά και των πολιτιστικών δρώμενων, με τα «Viral» θέματα.

Ο Τάκης Σπηλιόπουλος στις 8 το βράδυ και για ένα δίωρο κάνει τον «Επίλογο» της ημέρας, συμπυκνώνοντας όσα έγιναν, αλλά και παρουσιάζοντας όσα θα μας απασχολήσουν την επόμενη ημέρα.

Στις 10 το βράδυ και μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα ο Νίκος Θρασυβούλου σας κρατάει συντροφιά με παρουσιάσεις ανθρώπων της τέχνης και με ποιοτική μουσική.

Μουσικά, με την επιλογή τραγουδιών από τη Βάσω Ξηροτύρη, άλλως Miss XV, κυλάει και όλη η νύχτα στον ΘΕMA RADIO 104.6.

giaSITE_THEMA-RADIO_2


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης