Βρήκαν κρησφύγετο με ρουκέτες και καλάσνικοφ στην Καστοριά

Βρήκαν κρησφύγετο με ρουκέτες και καλάσνικοφ στην Καστοριά

Βρέθηκαν 5 αυτόματα τυφέκια, εκ των οποίων τα τρία είναι καλάσνικoφ, ένας εκτοξευτήρας με αντιαρματικές ρουκέτες, χειροβομβίδες και κουτιά με σφαίρες - Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ανέφερε αστυνομική πηγή

guns-0
Σημαντική ποσότητα όπλων και πυρομαχικών εντόπισαν αργά σήμερα το απόγευμα άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς να είναι επιμελώς θαμμένα σε αγροτική περιοχή κοντά στο Δισπηλιό Καστοριάς.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας πρόκειται για 5 αυτόματα τυφέκια εκ των οποίων τα τρία είναι τύπου καλάσνικοφ ένας εκτοξευτήρας με αντιαρματικές ρουκέτες, χειροβομβίδες και κουτιά με σφαίρες.

Η επιχείρηση της Αστυνομίας είναι ακόμη σε εξέλιξη, ενώ αστυνομική πηγή σημειώνει ότι εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα που μπορεί να συνδέουν την ύπαρξη του εξοπλισμού με παλιές ανεξακρίβωτες υποθέσεις οργανωμένου εγκλήματος που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Καστοριάς.

kast0


Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, τα όπλα εντοπίστηκαν κοντά στη διασταύρωση Μαυροχωρίου προς Αμπελόκηπους (περιοχή Γκιόλε), λίγο έξω από την πόλη της Καστοριάς.

Η επιχείρηση , σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ, οργανώθηκε μετά από αξιοποίηση πληροφοριών της αστυνομίας για την ύπαρξη όπλων θαμμένων στο έδαφος στην συγκεκριμένη περιοχή. Η ύπαρξη και εκρηκτικού υλικού προκάλεσε την κινητοποίηση του στρατού, ώστε να ολοκληρωθεί η έρευνα με ασφάλεια.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης, τα ευρήματα σχετίζονται με την υπόθεση (από το 2016) σύλληψης αξιωματικού της Αστυνομίας, για όπλα και ναρκωτικά.

kast1


Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ - ΕΡΤ

Ειδήσεις σήμερα

Η CIA τεστάρει την παρατηρητικότητα των χρηστών στο Twitter - Εσύ μπορείς να «λύσεις» το κουίζ;

Cuties: Χαμός με το νέο φιλμ του Netflix που φέρεται να «προσδίδει σεξουαλικά χαρακτηριστικά» σε παιδιά

Πάτρα: Πυροβόλησαν πρώην πυγμάχο ενώ έβγαζε βόλτα τον σκύλο του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης