Μεγάλες χασισοφυτείες σε Μεσσηνία, Ρέθυμνο και Πάτρα

Μεγάλες χασισοφυτείες σε Μεσσηνία, Ρέθυμνο και Πάτρα

Στο σπίτι του δράστη από τη Μεσσηνία βρέθηκαν και όπλα 

Messinia-xasisofyteia-opla
Τρία απανωτά χτυπήματα στην οργανωμένη χασισοκαλλιέργεια κατάφεραν οι αστυνομικές υπηρεσίες με την βοήθεια του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ. σε διαφορετικές περιοχές της χώρας, συλλαμβάνοντας μάλιστα και στις τρεις περιπτώσεις τους καλλιεργητές.

Ο εκχερσωμένος χώρος που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για να καλλιεργείται μια φυτεία με 33 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 2 μέτρων εντοπίστηκε από αέρος σε δασική περιοχή του Δήμου Πύλου- Νέστορος στη Μεσσηνία και οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας τον έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση. Έτσι, συνέλαβαν επ' αυτοφώρω έναν 56χρονο ο οποίος πήγε να περιποιηθεί τα χασισόδεντρα, που κατασχέθηκαν μαζί με αρδευτικό εξοπλισμό. Ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του δράστη, όπου βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο που κατείχε παράνομα, ένα μαχαίρι, μια ξιφολόγχη, 25 φυσίγγια, κάνναβη βάρους 28,6 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας με κατηγορίες για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Messinia-xasisofyteia-opla_2

Βρήκαν φυτείες και σε Μυλοπόταμο και Πάτρα

Άλλη μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία εντόπισε το πρωί της Δευτέρας το ελικόπτερο της Αστυνομίας σε μια αγροτική τοποθεσία σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου και ο πιλότος κατηύθυνε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, οι οποίοι έφτασαν στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπου καλλιεργούνταν συνολικά 30 δενδρύλλια κάνναβης ύψους τριών μέτρων. Κατά την διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε ένας Έλληνας που καλλιεργούσε την φυτεία σε περιβάλλοντες χώρους δίπλα στο σπίτι του, συνελήφθη και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρεθύμνου κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Μια μεγάλη χασισοφυτεία στην οποία καλλιεργούνταν 91 δενδρύλλια ύψους τριών μέτρων εντόπισαν στην θέση «Λομποκά», μεταξύ του μικρού και του μεγάλου Ποντιά στην Αχαΐα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας και του τμήματος Καλαβρύτων τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις Ελλήνων και η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν διέθεταν και άλλους συνεργούς.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα της Covid-19 στα παιδιά, σύμφωνα με ερευνητές

Πρόεδρος ΔΟΕ (ΘΕΜΑ 104,6): Ζητάμε θωράκιση από τους αρνητές της μάσκας, να μην τρέχουμε στα αυτόφωρα

«Κρυφά» με κορωνοϊό το ζεύγος Μπέκαμ, διέσχισαν τη μισή υφήλιο και συμμετείχαν σε εκδηλώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης