Κλοπές με θύματα ηλικιωμένους σε Φωκίδα και Άρτα

Κλοπές με θύματα ηλικιωμένους σε Φωκίδα και Άρτα

Οι δράστες συνελήφθησαν 

peripoliko
Έξω από το σπίτι του σε περιοχή της Δωρίδας στη Φωκίδα είδαν έναν ηλικιωμένο τρεις επιτήδειοι που κινούνταν με Ι.Χ. αυτοκίνητο και οι δύο γυναίκες ανέλαβαν να τον ξαφρίσουν, ενώ ο άνδρας συνεργός τους τις περίμενε στο όχημα.

Οι δράστιδες έπιασαν την κουβέντα στον ανυποψίαστο ηλικιωμένο και κατάφεραν να «βουτήξουν» από την τσέπη του το ποσό των 300 ευρώ. Αμέσως μετά, μπήκαν στο αυτοκίνητο και έγιναν καπνός. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Άμφισσα, συνελήφθησαν και πάνω σε μία από τις γυναίκες βρέθηκαν τα κλεμμένα χρήματα. Μαζί με τον συνεργό τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, αλλά οι αστυνομικοί του τμήματος Δωρίδας συνεχίζουν την προανάκριση, καθώς αναζητούν και άλλες δύο γυναίκες μέλη της σπείρας.

Χάρη στην άμεση επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντοπίστηκαν να κινούνται με Ι.Χ. αυτοκίνητο και συνελήφθησαν οι δυο Έλληνες που είχαν τρυπώσει λίγο νωρίτερα στο σπίτι ενός ηλικιωμένου σε χωριό της Άρτας και είχαν ξαφρίσει τις λιγοστές οικονομίες του. Τα κλεμμένα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκε το αυτοκίνητο των δραστών που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ειδήσεις σήμερα:

Μύκονος: Με γερανό μεταφέρουν το tender Αιγύπτιου μεγιστάνα που είχε «καρφωθεί» στα βράχια

Ρέθυμνο: Οικοδεσπότης συνελήφθη για τις μπαλωθιές καλεσμένων

Οι οικογενειακές διακοπές του Στέλιου Χατζηιωάννου στις Σπέτσες και η βάπτιση της κόρης του
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης