Οι οικογενειακές διακοπές του Στέλιου Χατζηιωάννου στις Σπέτσες και η βάπτιση της κόρης του

Οι οικογενειακές διακοπές του Στέλιου Χατζηιωάννου στις Σπέτσες και η βάπτιση της κόρης του

Δείτε φωτογραφίες: Το protothema.gr συνάντησε τον Sir Stelios στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού - Με καλεσμένους από Μονακό, Λονδίνο και Κύπρο η βάπτιση της κόρης του στις 29 Αυγούστου - Αγόρασε κτίριο στο νησί και έφτιαξε γραφείο για τις επιχειρήσεις του

minas-tsamopoulos-arthrou_2
Ο Στέλιος Χατζηιωάννου δίνει τον σκληρό επιχειρηματικό του αγώνα για να σώσει την αεροπορική εταιρεία που ο ίδιος ίδρυσε, την easyJet, από την οικονομική καταστροφή λόγω της συμφωνίας με την Airbus για την αγορά των 107 αεροσκαφών. Συμφωνία την οποία δεν έχει κάνει ο ίδιος, και θέλει να ακυρώσει προσφέροντας αμοιβή έως 5 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας σε όποιον παράσχει χρήσιμες πληροφορίες που θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Η εταιρεία διοικείται αυτή τη στιγμή από συγκεκριμένους διευθυντές, που θέλουν να διατηρήσουν το συμβόλαιο με την Airbus «παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία που υποδεικνύουν ότι η υποχρέωση να πληρωθεί θα οδηγήσει την easyJet σε χρεοκοπία έως τον Δεκέμβριο του 2020» όπως επισημαίνει ο Στέλιος Χατζηιωάννου: «Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 4,5 δισεκατομμύρια λίρες, που η easyJet αδυνατεί να πληρώσει».

Μέσα στις συνθήκες αυτές ο Στέλιος Χατζηιωάννου επέλεξε το νησί των Σπετσών ως βάση του, τόσο για να συντονίζει τις επιχειρηματικές του ενέργειες, ξεκλέβοντας στιγμές για καλοκαιρινή χαλάρωση όσο και για να κάνει τη βάπτιση της κόρης, του Άριας.

Το ιστιοφόρο σκάφος του, το «Άρια», δεσπόζει μπροστά από το Ποσειδώνιο, ξεχωρίζοντας από τις θαλαμηγούς που δένουν στην προβλήτα.
IMG-1818
IMG-1821

Λίγα μέτρα πιο μακριά ο Sir Stelios αγόρασε τον πάνω όροφο οικήματος με θέα στη θάλασσα, το οποίο μετέτρεψε σε γραφείο από όπου συντονίζει τα πάντα. Άλλωστε θέλει να έχει μια βάση σε μέρη όπου λατρεύει να βρίσκεται ανά τον κόσμο. Το ίδιο έκανε και στο κοσμοπολίτικο νησί του Αργοσαρωνικού.
Κλείσιμο
IMG-1820

Οι Σπέτσες είναι ένας αγαπημένος του προορισμός. Aυτό φάνηκε και από τη δωρεά που έκανε για την ανακαίνιση του ναού του Αγίου Μάμα στο κέντρο του νησιού. Έξω από το ναό, σε μαρμάρινη πλάκα είναι σκαλισμένη η επιγραφή: «Η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου καθώς και η κατασκευή του μαρμάρινου τέμπλου και των κιόνων του ναού έγιναν το 2020 με δαπάνη του Στέλιου Όρλα και Άρια Χατζηιωάννου».
IMG-1912
IMG-1913

Χθες, ημέρα της γιορτής της Παναγίας, ο Στέλιος Χατζηιωάννου και η οικογένειά του επέλεξαν να την περάσουν στην παραλία της Αγίας Μαρίνας, εκεί που λίγο νωρίτερα είχε έρθει το ζεύγος Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη-Χρυσή Βαρδινογιάννη.

Την παραλία Paradise διαχειρίζεται από εφέτος, όπως, εδώ και χρόνια, το ξενοδοχείο Ποσειδώνιο, η οικογένεια Βορδώνη, με τον πατριάρχη της, Μανώλη Βορδώνη να έχει ολοκληρώσει μία σταδιοδρομία ως ένα από τα κορυφαία ναυτιλιακά στελέχη της παγκόσμιας ναυτιλιακής βιομηχανίας, στενός συνεργάτης του πλοιοκτήτη Ντίνου Μαρτίνου της Thenamaris.

Ο Στέλιος Χατζηιωάννου, χαλαρός, άνετος, χαμογελαστός, ευγενέστατος και επικοινωνιακός αφού γευμάτισε με την οικογένειά του και μια φίλη τους, αποχώρησε από το εστιατόριο της παραλίας, ανταποδίδοντας τις ευχές και τα χρόνια πολλά που δεχόταν, λόγω της ημέρας.
IMG-2139

«Χαιρετιόμαστε πλέον εξ αποστάσεως λόγω της πανδημίας» μας είπε γελώντας όταν τον πλησιάσαμε, συζητ τις εποχές που ως ναυτιλιακοί συντάκτες καλύπταμε τις δραστηριότητές του με την easy cruise και το κρουαζιερόπλοιο της easy cruise one.
IMG-2142

Δεν θέλησε να πει κάτι για την τρέχουσα επιχειρηματική του περιπέτεια.

Ο Στέλιος Χατζηιωάννου και η Ιρλανδικής καταγωγής, σύζυγός του Όρλα έχουν προγραμματίσει τη βάπτιση της κόρης τους Άριας, το Σάββατο 29 Αυγούστου στον Άγιο Μάμα και τη δεξίωση στο Ποσειδώνιο. Νονές της Άριας θα είναι οι πρώτες της ξαδέλφες και πιο συγκεκριμένα, οι κόρες του Πόλυ Χατζηιωάννου, Εριέττα και Λιλιάνα και η κόρη της Κλέλιας Χατζηιωάννου, Άννα.
IMG-2140

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για 500 άτομα όμως τώρα αλλάζει λόγω της λήψης μέτρων για την προστασία από την πανδημία.

Οι καλεσμένοι θα έρθουν από το Μονακό, το Λονδίνο και την Κύπρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Βγήκε από την ελληνική υφαλοκρηπίδα το Oruc Reis

Γώγος: Στο τραπέζι η εκ περιτροπής λειτουργία των σχολείων

Νέος σεισμός 3,9 Ρίχτερ νότια της Κρήτης
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης