Μύκονος: Με γερανό μεταφέρουν το tender του Αιγύπτιου μεγιστάνα που είχε «καρφωθεί» στα βράχια

Μύκονος: Με γερανό μεταφέρουν το tender του Αιγύπτιου μεγιστάνα που είχε «καρφωθεί» στα βράχια

Η επιχείρηση αποκόλλησης από την ξέρα ξεκίνησε σήμερα το πρωί από ειδικό σκάφος ώστε το ταχύπλοο της θαλαμηγού να μεταφερθεί σε ναυπηγείο

ARTHROU
Νωρίς σήμερα το πρωί ξεκίνησε η αποκόλληση του tender που ανήκει στον Αιγύπτιο μεγιστάνα Ναγκίμπ Σαουίρις, το οποίο την περασμένη Πέμπτη το βράδυ «σκαρφάλωσε» σε μια ξέρα, απέναντι από διάσημο beach club «Scorpios» στην παραλία Παράγκα της Μυκόνου.

Για την μεταφορά του επιστρατεύθηκε ειδικό σκάφος με γερανό το οποίο έφτασε στην ξέρα και το πλήρωμα του ξεκίνησε τις διαδικασίες για την αποκόλληση του από τον βράχο.
IMG_8143
IMG_8146

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Πέμπτη όταν το ταχύπλοο από την θαλαμηγό «Yalla» του Αιγύπτιου επιχειρηματία «καρφώθηκε» στην συγκεκριμένη ξέρα και έμεινε εκεί, έχοντας υποστεί σοβαρές ζημιές.

Κλείσιμο
Μέσα σε αυτό βρίσκονταν σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο ίδιος ο Σαουίρις, φίλοι του και μέλη της οικογένειας του οι οποίοι λαχτάρησαν μετά την πρόσκρουση στην ξέρα, ευτυχώς χωρίς να συμβεί κάτι πιο δυσάρεστο.

Παραμένει άγνωστη η αιτία που το tender της θαλαμηγού μήκους 73 μέτρων η οποία ανήκει στον μεγιστάνα «καρφώθηκε» στην συγκεκριμένη ξέρα που βρίσκεται στην περιοχή της Παράγκας απέναντι από τον «Scorpios».

Κανείς πάντως από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίσθηκε από την πρόσκρουση του ταχύπλοου στον βράχο, το οποίο κυριολεκτικά τον καβάλησε.

Βγήκαν όλοι ασφαλείς στην ξηρά, ενημερώθηκε για το περιστατικό το Λιμενικό, ενώ ο Ναγκίμπ Σαουίρις και οι υπόλοιποι επιβάτες μεταφέρθηκαν στην εντυπωσιακή θαλαμηγό που ανήκει στον κροίσο από την Αίγυπτο.

Δείτε φωτογραφίες από το ατύχημα: 
7246e34a-885a-4003-8a8b-9f35b1485d69
b8ad11ab-ca72-4d77-a6c7-99c00f7c0a79

Ειδήσεις σήμερα: 

Τεό Νιάρχος - Καμίλ Ρόου: Έρωτας στη Σπετσοπούλα για τον κροίσο και το super model

Λουκέτο σε καφέ της Κρήτης ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου

Σάρον Στόουν: Η αδερφή μου κόλλησε κορωνοϊό από κάποιον που δεν φορούσε μάσκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης