Έμπαιναν στα σούπερ μάρκετ των Ιωαννίνωνμε ένα παιδικό καρότσι στο οποίο είχαν ένα ανήλικο παιδί και έκρυβαν τα προϊόντα που έκλεβαν από τα ράφια στις θήκες του ή σε μια μεγάλη τσάντα που δήθεν περιείχε βρεφικά είδη!
Με τον τρόπο αυτό, οι δυο αλλοδαπές –που χρησιμοποιούσαν το παιδάκι ως «βιτρίνα», πότε η μια και πότε η άλλη!- διέπραξαν διαδοχικές κλοπές από τρία διαφορετικά καταστήματα σούπερ μάρκετ στα Ιωάννινα το πρωί της 27ης Ιουλίου και διέφυγαν με κλεμμένα είδη που η συνολική αξία τους φτάνει τα 1.000 ευρώ!
Το Modus operandi αποκαλύφθηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας και οι τρεις διαδοχικές κλοπές εξιχνιάστηκαν. Όμως, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μόνο της μιας αλλοδαπής και του παιδιού της και σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από κοινού κατ’ εξακολούθηση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για την ταυτοποίηση της συνεργού της.
Μια επίσκεψη στην Πάρνηθα και στο Regency Casino Mont Parnes μπορεί να αποκτήσει άλλη αξία, καθώς μπορεί να οδηγήσει έξι τυχερούς στο τιμόνι ενός ολοκαίνουργιου SUV αυτοκινήτου και συγκεκριμένα του πολυτελούς Chery Tiggo 4.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.