Ουρές και... θερμομέτρηση για τον (απογευματινό) Νίκο Βέρτη στη Θεσσαλονίκη – Δείτε βίντεο

Ουρές και... θερμομέτρηση για τον (απογευματινό) Νίκο Βέρτη στη Θεσσαλονίκη – Δείτε βίντεο

Με όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του κορωνοϊού ξεκίνησαν οι εμφανίσεις του Νίκου Βέρτη – Το κατάστημα χωρά 1.700 άτομα ωστόσο θα επιτραπεί η είσοδος σε 550

vertis-0
Θερμόμετρα στην είσοδο, αντισηπτικά στους κοινόχρηστους χώρους και μάσκες στους υπαλλήλους. Και όχι, δεν πρόκειται για κάποιο ιατρείο που τηρεί σχολαστικά τα πρωτόκολλα για την αποφυγή της μετάδοσης του κορωνοϊού, αλλά για το νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται -απόγευμα πλέον – ο Νίκος Βέρτης στη Θεσαλονίκη

Όπως δείχνει το βίντεο που δημοσίευσε το seleo.gr, οι υπάλληλοι με μάσκες υποδέχθηκαν τους πελάτες. Αυτοί, με ένδυση βραδινή, περίμεναν υπομονετικά στην ουρά και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας να θερμομετρηθούν για να εισέλθουν στο κατάστημα. Στο εσωτερικό υπάρχουν αντισηπτικά τόσο στα τραπέζια όσο και στους κοινόχρηστους χώρους.

Έξω από τον χώροσχηματίστηκαν ουρές . Αν και το κατάστημα έχει χωρητικότητα 1.700 ατόμων, λόγω των νέων κανονισμών οι παριστάμενοι το βράδυ της Παρασκευής φτάνουν στους  550.
Ουρές για τον Νίκο Βέρτη στη Θεσσαλονίκη




Σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες και να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής. 

Κλείσιμο
Ο Νίκος Βέρτης ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου, όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη για να κλείνει στις 12 τα μεσάνυχτα. Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30 το απόγευμα, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα.

vertis-1
vertis-2
vertis-3
vertis-4
vertis-5



Ειδήσεις σήμερα:


Πομπέο: Ισχυρή η σχέση ΗΠΑ-Ελλάδας - Άμεση ανάγκη να αποκλιμακωθεί η ένταση στην Ανατολική Μεσόγειο


«Συναγερμός» για να αποφευχθούν τα χειρότερα: Κλειστά μπαρ στην Αττική και άλλα έξι μέτρα


Δημοσιογράφος περίμενε 5 χρόνια για να ρωτήσει τον Τραμπ «μετανιώνετε για όλα σας τα ψέματα;» - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης