Χαλκιδική: Σφράγισαν κι άλλο beach bar στην Κασσάνδρα
Οι έλεγχοι έδειξαν ότι δεν τηρούνταν οι αποστάσεις ανάμεσα στις ξαπλώστρες – Το «λουκέτο» ισχύει για δύο εβδομάδες
«Λουκέτο» για 15 ημέρες σε άλλο ένα beach bar στη Χαλκιδική έβαλαν οι αρχές, μετά από έλεγχο για την τήρηση των μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με το GRTimes.grη αστυνομία ο έλεγχος έγινε χθες σε δημοφιλές beach bar που βρίσκεται ανάμεσα στη Χανιώτη και το Πολύχρονο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής. Ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι οι αποστάσεις ανάμεσα στις ξαπλώστρες ήταν 3,80 μ. έναντι 4 μέτρων που προβλέπεται.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι εκπρόσωποι της επιχείρησης κατέθεσαν ένσταση και οι αστυνομικοί αποχώρησαν χθες, για να επιστρέψουν όμως σήμερα και να προχωρήσουν στο κλείσιμο της επιχείρησης για δύο εβδομάδες.
Να σημειωθεί πως από χθες ήδη μετά τον έλεγχο της αστυνομίας, η επιχείρηση είχε συμμορφωθεί και τοποθέτησε τις ξαπλώστρες στις προβλεπόμενες αποστάσεις.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Ο τουρισμός και η εστίαση είναι δύο από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κλάδους της ελληνικής οικονομίας, όπου η εξειδίκευση και η σωστή εκπαίδευση ανοίγουν τον δρόμο για μια καριέρα με προοπτικές
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.