Κορωνοϊός: «Δίπλα» στο Α.Τ. Πόρου το χωρίς άδεια στούντιο της «θετικής» μασέρ

Κορωνοϊός: «Δίπλα» στο Α.Τ. Πόρου το χωρίς άδεια στούντιο της «θετικής» μασέρ

Πώς είναι δυνατόν η Πολιτεία να αναμένει από κάποιον, ο οποίος λειτουργεί εν γνώσει του παρανόμως, να τηρεί τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ έναντι της COVID-19 αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών

5126286
Μόλις 50 μέτρα από το Α.Τ. Πόρου βρίσκεται ο μη αδειοδοτημένος χώρος της γυναίκας, την οποία κατήγγειλε προχθές ως «μαϊμού» φυσικοθεραπεύτρια ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φυσιοθεραπευτών, με αφορμή δημοσιεύματα ότι η διασπορά του κορωνοϊού στον Πόρο ξεκίνησε από φυσικοθεραπεύτρια, που διατηρούσε εργαστήριο στο νησί.

Σύμφωνα με τον Π.Σ.Φ.: «Η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είναι φυσικοθεραπεύτρια και συμπερασματικά λειτουργούσε παρανόμως εργαστήριο φυσικοθεραπείας στον Πόρο».

Πώς είναι δυνατόν η Πολιτεία να αναμένει από κάποιον, ο οποίος λειτουργεί εν γνώσει του παρανόμως [...] να τηρεί τα πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ έναντι της COVID-19 στην παροχή υπηρεσιών υγείας, αναρωτιόταν μεταξύ άλλων ο ΠΣΦ στην πρόσφατη ανακοίνωσή του.

Οι πληροφορίες ότι ο χώρος στον οποίο η γυναίκα φέρεται να έκανε μασαζ σε δεκάδες γυναίκες του Πόρου λειτουργούσε δίπλα σχεδόν στο Αστυνομικό Τμήμα, προσθέτουν μια ακόμα διάσταση στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για ελλιπή αστυνόμευση, αναφορικά με την τήρηση των μέτρων προστασίας κατά του κορωνοϊού στο νησί.

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Χίο: Μετανάστης στο ΚΥΤ της ΒΙΑΛ βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Δύο νέοι θάνατοι από κορωνοϊό μέσα σε λίγες ώρες

Κορωνοϊός: Αποσωληνώθηκε η 27χρονη γιατρός στη Λάρισα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης