Δεκάδες παραβιάσεις του εναέριου χώρου από τουρκικά κατασκοπευτικά - 3 εμπλοκές
Οι 35 από τις 45 παραβιάσεις που σημειώθηκαν σήμερα, έγιναν από τουρκικά κατασκοπευτικά CN 235 που πέταξαν στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο
Συγκεκριμένα, 13 τουρκικά αεροσκάφη προχώρησαν σε 45 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου και 3 εμπλοκές με τα ελληνικά μαχητικά που σηκώθηκαν να τα αναχαιτίσουν.
Από τις 45 παραβιάσεις οι 35 έγιναν από τουρκικά κατασκοπευτικά CN 235 που πέταξαν στο Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Τα τουρκικά μαχητικά προέβησαν επίσης και σε 9 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών. Τα τουρκικά αεροσκάφη όπως αναφέρει το ΓΕΕΘΑ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»