Χαλκιδική: Δραπέτης προσπάθησε να βιάσει 14χρονη

Χαλκιδική: Δραπέτης προσπάθησε να βιάσει 14χρονη

Το περιστατικό συνέβη πριν από 10 μέρες σε έναν χώρο ξενοδοχείου - Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χτυπήματα σε όλο της το σώμα

viasmos_main
Στο φως έρχεται μετά από δέκα ημέρες η απόπειρα βιασμού ενός ανήλικου κοριτσιού σε χώρο ξενοδοχείου στη Χαλκιδική, από έναν 37χρονο που είχε δραπετεύσει σαν… κύριος από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης 23 ετών για άλλον βιασμό και ληστεία!

Παρ’ όλο που η συμπεριφορά του 37χρονου ήταν προβληματική από τότε που μετήχθη από άλλες αγροτικές φυλακές σε αυτές της Κασσάνδρας, οι υπεύθυνοι του εμπιστεύθηκαν αγροτικές εργασίες σε ξεωτερικό χώρο, με αποτέλεσμα την 1η Αυγούστου να γίνει καπνός χωρίς να τον αντιληφθούν!

Άγνωστο πώς, ο δραπέτης βρέθηκε κοντά σε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα, όπου επιτέθηκε σε μια 14χρονη Ρωσίδα, την χτύπησε και προσπάθησε να της βγάλει τα ρούχα χωρίς να τα καταφέρει, καθώς το κοριτσάκι αντιστάθηκε! Όμως, συνέχισε να το χτυπάει και τελικά άρπαξε το κινητό της και τράπηκε σε φυγή. Η άτυχη 14χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης χτυπημένη στο πρόσωπο και όλο της το σώμα.

Οι κάμερες του ξενοδοχείου κατέγραψαν την βάναυση επίθεση στην ανήλικη Ρωσίδα κι έτσι οι αστυνομικοί δεν άργησαν να εντοπίσουν τον δραπέτη και να τον επαναφέρουν στο κελί του, αφού πρώτα ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκιδικής του άσκησε δίωξη για απόδραση, απόπειρα βιασμού και πρόκληση σωματικών βλαβών. Μάλιστα, το κινητό της 14χρονης βρέθηκε πεταμένο μέσα σε θάμνους στο σημείο όπου δέχθηκε την επίθεση.



Ειδήσεις σήμερα

Την επέκριναν γιατί «κάνει έρωτα» μπροστά στο παιδί της - «Δεν του προκαλώ τραύμα» απαντά

Έρχονται και νέα μέτρα για τον κορωνοϊό πριν τις 15 Αυγούστου

Προς επέκταση τα μέτρα στήριξης της οικονομίας λόγω κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης