Την επέκριναν γιατί «κάνει έρωτα» μπροστά στο παιδί της - «Δεν του προκαλώ τραύμα» απαντά

Την επέκριναν γιατί «κάνει έρωτα» μπροστά στο παιδί της - «Δεν του προκαλώ τραύμα» απαντά

Η 30χρονη καλλονή μιλά ανοιχτά για τη σεξουαλική της ζωή με τον σύντροφό της στα social media και είναι υπέρμαχος της σεξουαλικής ενδυνάμωσης

1
Μια Αυστραλή καλλιτέχνης που έγινε μαμά πριν από πέντε μήνες υπερασπίστηκε τη συνήθειά της να «κάνει έρωτα» μπροστά στον πέντε μηνών γιο της, έπειτα από θύελλα επικρίσεων από follower της στο Instagram που την κατηγόρησαν για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η Κέλι Μάστανγκ και ο σύζυγός της Μιτς Γκόμπελ καλωσόρισαν τον γιο τους στον κόσμο στις 15 Φεβρουαρίου. Η 30χρονη Αυστραλή από τη Νέα Νότια Ουαλία, που σύμφωνα με τη σελίδα της στο Instagram έχει ως χόμπι τη γιόγκα, τα φυτά και τη σεξουαλική ενδυνάμωση, έκανε την περασμένη Κυριακή μία ανάρτηση όπου ανέφερε ότι κάνει έρωτα με τον σύντροφό της στο ίδιο δωμάτιο με τον μικρούλη Αζούρ. Η Αυστραλή καλλονή διερωτήθηκε μάλιστα γιατί κάτι τόσο φυσικό δεν είναι ευρέως αποδεκτό στην κοινωνία.



«Τελευταία κάνουμε πολύ συχνά έρωτα με τον Αζούρ παρόντα. Υπάρχει πολλή ελευθερία αλλά και φόβος. Ποιος με έκανε να πιστεύω ότι είναι λάθος για ένα μωρό να βλέπει τη μαμά και τον μπαμπά του να κάνουν έρωτα, να είναι μαζί με απόλυτα δημιουργική αφοσίωση;», έγραψε η Μάστανγκ.



Κλείσιμο
Η ανάρτηση, που παρέμεινε ενεργή για 12 ώρες προτού τελικά τη διαγράψει η Μάστανγκ, προσέλκυσε έντονες επικρίσεις από γονείς που ακολουθούν τον λογαριασμό της και θεωρούν λανθασμένη την προσέγγισή της σε αυτά τα θέματα. Σύμφωνα με την Daily Mail, αρκετοί χρήστες επισήμαναν ότι το σεξ είναι ένα ζήτημα που φορά ενήλικες και είναι πολύ περίπλοκο για να το κατανοήσουν τα μικρά παιδιά. Επίσης προειδοποίησαν την 20χρονη ότι ο γιος της μπορεί να έχει προβλήματα με τη σεξουαλικότητά του μετά από μερικά χρόνια εξαιτίας της συμπεριφοράς της. «Φαντάσου να σου έρθει όταν είναι οκτώ ετών και να σου πει ότι είναι έτοιμος να κάνει σεξ, επειδή το σεξ ήταν πάντα ένα ανοικτό θέμα στο σπίτι σου», έγραψε μια γυναίκα.

mustang


Η Μάστανγκ, που με τον σύντροφό της διαχειρίζεται ένα site με τίτλο Sex is Art, και είναι γενικά πολύ ανοιχτή με τη σεξουαλικότητά της, απάντησε στους επικριτές της με μία άλλη ανάρτηση, διευκρινίζοντας ότι έσβησε το επίμαχο ποστ επειδή συγκέντρωνε πολλή αρνητική ενέργεια και επιθέσεις για την ίδια και την οικογένειά της.



«Έχω εργαστεί πολύ πάνω στο θέμα του σεξ και του σεξουαλικού τραύματος και σε καμία περίπτωση δεν υποβάλλω τον εαυτό μου σε κάτι τέτοιο», σημειώνει στο ποστ της η καλλιτέχνις. Όπως διευκρινίζει, με την έκφραση «κάνουμε έρωτα» στην αρχική ανάρτηση εννοούσε ερωτικά χάδια, μασάζ και οτιδήποτε άλλο ορίζει με τον σύντροφό της ως «έρωτα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Jungle Bebe

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sally Mustang (@sallymustang) στις


Επίσης υπογραμμίζει ότι το γεγονός ότι το μωράκι είναι παρόν σε αυτές τις προσωπικές στιγμές δεν σημαίνει ότι κάθεται και τους κοιτά, καθώς μπορεί να κοιμάται ή να βρίσκεται «στην άλλη πλευρά του κρεβατιού». «Στο σπίτι μας όλα τα δωμάτια συνδέονται οπότε ουσιαστικά είναι ένα μεγάλο δωμάτιο», προσθέτει η 30χρονο, εξηγώντας το πραγματικό νόημα της ανάρτησής της: ότι ο έρωτας δεν είναι κάτι κακό και ότι πρέπει να αισθανόμαστε ελεύθεροι να αγγίζουμε και να φιλάμε τους αγαπημένους μας.





Ειδήσεις σήμερα

Έρχονται και νέα μέτρα για τον κορωνοϊό πριν τις 15 Αυγούστου

Προς επέκταση τα μέτρα στήριξης της οικονομίας λόγω κορωνοϊού

ΗΠΑ: Ο Τραμπ θέλει την G7 μετά τις εκλογές του Νοεμβρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης