Στη σύλληψη ενός 43χρονου αλλοδαπού δραπέτη φυλακών, για παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, περί αλλοδαπών, περί όπλων, για πλαστογραφία και για απόδραση κρατουμένου, προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, το απόγευμα της Παρασκευής στην Αρτέμιδα Αττικής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσης της Υπηρεσίας για τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών και κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση του ανωτέρω στη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, επετεύχθη ο εντοπισμός του και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση, ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης διεθνικού χαρακτήρα.
Κατά τη διάρκεια επιχείρησης στην Αρτέμιδα, ο 43χρονος κατελήφθη να κατέχει με σκοπό τη διακίνηση 10 συσκευασίες, που περιείχαν ηρωίνη.
Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 5 κιλών και 50 γραμμαρίων, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, χρηματικό ποσό 1.050 ευρώ, διαβατήριο και ταυτότητα αμφιβόλου γνησιότητας, 2 κινητά τηλέφωνα, γεμιστήρα και πλαστική συσκευή θρυμματισμού.
Επιπρόσθετα, ο κατηγορούμενος τυγχάνει δραπέτης από Κατάστημα Κράτησης, στο οποίο δεν επέστρεψε μετά από άδεια που έλαβε και στο οποίο εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.