Με ένα εύστοχο σκίτσο για μία ακόμη φορά ο Αρκάς αποτυπώνει τα συναισθήματα πολλών από εμάς στο απόηχο των καταστροφικών πλημμυρών που προκάλεσε η νεροποντή στην Εύβοιακαι στοίχισαν τη ζωή σε 7 συμπολίτες μας.
Η σημερινή «Καλημέρα» του σκιτσογράφου στην επίσημη σελίδα του στο Facebook περιλαμβάνει την εικόνα μιας δακρυσμένης Δευτέρας, που στέκεται μέσα στις λάσπες.
«Όχι και τόσο καλή» απαντά η θλιμμένη Δευτέρα, μετά από ένα σαββατοκύριακο που δοκίμασε τις αντοχές εκατοντάδων συμπολιτών μας.
Ο σκιτσογράφος το τελευταίο διάστημα ποστάρει αρκετά άρθρα σχολιάζοντας την επικαιρότητα. Με αφορμή την αύξηση των κρουσμάτων του κορωνοϊού, υπενθυμίζει συχνά με χιουμοριστικό τρόπο πόσο σημαντικό είναι ναφοράμε μάσκαγια να προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας και στηλιτεύει όσους αρνούνται να συμμορφωθούν με τα μέτρα.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.