Σε… ινστιτούτο αισθητικής είχε μετατρέψει το σπίτι της στην Κομοτηνήμια Ελληνίδα, η οποία διέθετε στις πελάτισσές της άγνωστης προέλευσης και ποιότητας καλλυντικά που δεν ήταν εγκεκριμένα από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων!
Οι αστυνομικοί την συνέλαβαν όταν έκαναν έρευνα στην κατοικία της μαζί με κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων
και κατέσχεσαν 291 συσκευασίες καλλυντικών που δεν περιλαμβάνονται στις λίστες του Ε.Ο.Φ.. Μαζί με αυτά, κατέσχεσαν και το πελατολόγιο της δράστιδας στο οποίο κατέγραφε τις παραγγελίες που δεχόταν.
Σε βάρος της γυναίκας σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί εμπορίας φαρμακευτικών και καλλυντικών προϊόντων με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ θα αντιμετωπίσει και κατηγορίες για λαθρεμπορία και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.