Νέο γλέντι των Ρομά σε... live μετάδοση στην Κομοτηνή!

Νέο γλέντι των Ρομά σε... live μετάδοση στην Κομοτηνή!

Όταν έφτασαν αστυνομικοί το πάρτι διαλύθηκε χωρίς να κοπούν τα σχετικά πρόστιμα

peripoliko_
Για άλλη μια φορά αγνόησαν επιδεικτικά τις συστάσεις των ειδικών για αποφυγή συγχρωτισμού οι Ρομά στην Κομοτηνή, καθώς το βράδυ της Τρίτης έστησαν ένα ακόμη τρικούβερτο γλέντι και μάλιστα δεν δίστασαν να το μεταδώσουν... live μέσα από τους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Λίγες ώρες αφ' ότου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς χαρακτήριζε ως «ακρότητες» τις εικόνες συγχρωτισμού ανακοινώνοντας αυστηρότερα μέτρα εξ αιτίας των υπαίθριων πάρτι, δεκάδες άνδρες και γυναίκες κυριολεκτικά ο ένας δίπλα στον άλλον, χόρευαν ασταμάτητα, έπιναν αλκοόλ και διασκέδαζαν επί ώρες, με τη μουσική στη διαπασών! Όταν όμως, έφτασαν αστυνομικοί, το πάρτι διαλύθηκε χωρίς να κοπούν τα σχετικά πρόστιμα!

Πρόσφατα, δεκάδες Ρομά είχαν προκαλέσει το αδιαχώρητο σε ένα άλλο σπίτι στην Κομοτηνή, όπου είχαν συγκεντρωθεί με αφορμή έναν αρραβώνα, προκαλώντας αναστάτωση στους υπόλοιπους κατοίκους με την πρόθεσή τους να τηρήσουν τις παραδόσεις τους και όχι τις οδηγίες περί εφαρμογής των μέτρων. Μετά από 35 λεπτά, όμως, ο πατέρας του γαμπρού είχε καταλάβει το λάθος και ζήτησε από τους καλεσμένους να το διαλύσουν.

Ειδήσεις σήμερα:

Διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Διακινητές χασίς συνελήφθησαν σε Λαμία και Δράμα

Έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Δημήτρης Κρεμαστινός
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης