Ανήλικος συνελήφθη για δυο κλοπές στην Κεφαλλονιά

Ανήλικος συνελήφθη για δυο κλοπές στην Κεφαλλονιά

Ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας

astynomia_peripoliko
Έμπλεξε και τους γονείς του ένας ανήλικος Έλληνας που διέπραξε δυο κλοπές στο Αργοστόλι στην Κεφαλλονιά τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας, αλλά συνελήφθη το πρωί της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της Ασφαλείας που τον αναγνώρισαν από τα πλάνα τα οποία κατέγραψε κάμερα ασφαλείας.

Ο «άγουρος» κλέφτης άρπαξε πρώτα ένα ποδήλατο και στην συνέχεια διέρρηξε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο από το οποίο «βούτηξε» το ποσό των 100 ευρώ. Τόσο το ποδήλατο όσο και τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του και επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ ο ανήλικος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας που του άσκησε δίωξη για κλοπή. Στην δικογραφία που σχηματίστηκε, περιλαμβάνονται και οι γονείς του που κατηγορούνται για την παραμέληση της εποπτείας του.

Δύο συλλήψεις για κλοπή αυτοκινήτου στη Ρόδο

Βρήκαν ξεκλείδωτο ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στην πόλη της Ρόδου, το έβαλαν μπροστά και πήγαν με αυτό στην περιοχή Κοσκινού όπου διέρρηξαν μια καφετέρια και άρπαξαν χρήματα και διάφορα αντικείμενα, ένας 28χρονος αλλοδαπός και ένας 36χρονος Έλληνας. Ωστόσο, έπεσαν σε μπλόκο ελέγχων της Τροχαίας και της Ασφάλειας, συνελήφθησαν και διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος κυκλοφορούσε με μια μοτοσικλέτα που είχε κλέψει το περασμένο Σάββατο. Στην κατοχή τους κατασχέθηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα, η μοτοσικλέτα και 157 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη: 30χρονη μετέφερε πάνω από ένα κιλό ηρωίνη με υπεραστικό λεωφορείο

Ηράκλειο: 10χρονος τα «έτσουξε» με ρακή και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Ηλεκτρονικό εισιτήριο σε φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ για εξυπηρέτηση χωρίς αναμονές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης