Η μάσκα έχει γίνει ασορτί με το πηγούνι προειδοποιεί στον ΘΕΜΑ 104,6 μέλος της επιτροπής ειδικών του υπ. Υγείας

Η μάσκα έχει γίνει ασορτί με το πηγούνι προειδοποιεί στον ΘΕΜΑ 104,6 μέλος της επιτροπής ειδικών του υπ. Υγείας

Μάριος Λαζανάς στον ΘΕΜΑ 104,6: «Ο κορωνοιός δεν έχει τελειώσει», τα κρούσματα «οχι μόνο δεν έχουν γίνει μηδενικά τα κρούσματα αλλά τσιμπάνε κιόλας»

marios-lazanas
Καμπανάκι για την μη τήρηση των μέτρων ασφαλείας απέναντι στον κορωνοϊό σήμανε μέσω του ΘΕΜΑ 104,6 ο λοιμωξιολόγος και μέλος της επιτροπής ειδικών του υπ. Υγείας Μάριος Λαζανάς.

«Η μάσκα έχει γίνει ασορτί να είναι στο πηγούνι. Δεν τηρεί κανείς κανένα μέτρο. Τι πρέπει να κάνουμε για να συμμορφωθεί ο κόσμος; υπάρχει δυσπιστία» σημείωσε ο κ. Λαζανάς.

Όπως τόνισε «ο κορωνοιός δεν έχει τελειώσει» παρατηρώντας ότι τα κρούσματα «οχι μόνο δεν έχουν γίνει μηδενικά τα κρούσματα αλλά τσιμπάνε κιόλας». «Το να είναι μόνο εισαγόμενα είναι το ευχάριστο» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

«Είχαμε την ευχάριστη κατάστσαη να πάει πολύ καλά η χώρα. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι χωρίς το lockdown θα είχαμε πολλούς νεκρούς» συμπλήρωσε ο κ. Λαζανάς.

Ο ίδιος επέκρινε τους συναδέλφους του για όσα λένε σχετικά με τους ασυμπτωματικούς και τη δυνατότητα μετάδοσης του ιού λέγοντας ότι «δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λένε ότι οι ασυμπτωματικοί δεν μεταδίδουν, σαφώς και μεταδίδουν»

Ζήτησε, επίσης, «να ακούμε με σκεπτικισμό όσα λέγονται για τα εμβόλια, είναι πολύ δύσκολη υπόθεση» προσθέτοντας ότι «το σύντομα δεν το βλέπω λιγότερο από έναν χρόνο μετά».

Κλείσιμο
Σχολίασε, τέλος, με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στις ΗΠΑ ότι «οι συγκεκριμένες ΗΠΑ με αυτόν τον πρόεδρο θα έπρεπε να εξαφανιστούν».



Ειδήσεις σήμερα:

Το μυστικό της ξαφνικής επίσκεψης Δένδια στη Λιβύη

Ελένη Μενεγάκη: Η μεγαλύτερη τηλεοπτική σταρ «κρέμασε τις γόβες της»

«Πρώτη ανάσα» για τον ελληνικό τουρισμό - Πώς αντιμετωπίζονται οι πρώτες «αναταράξεις»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης