Ευθύνη, το άλλο πρόσωπο της φροντίδας

kyklos-frontidas

Μέσα από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κύκλος Φροντίδας», η FrieslandCampina Hellas -ΝΟΥΝΟΥ αγκαλιάζει τις προκλήσεις, νοιάζεται για τον συνάνθρωπο, στηρίζει έμπρακτα την ελληνική κοινωνία και τις ευπαθείς ομάδες

Sponsored Content

Γιατί για τη FrieslandCampina Hellas - ΝΟΥΝΟΥ η Φροντίδα είναι ένας Κύκλος χωρίς αρχή και τέλος, ένας κύκλος έμπρακτης προσφοράς, για το σήμερα και τις επόμενες γενιές. Όπως κάθε φορά έτσι και σε αυτήν την πρωτόγνωρη συγκυρία, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ενσυναίσθησης στάθηκε και στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας, υλοποιώντας πρωτοβουλίες προσφοράς από τη μία άκρη της Ελλάδας στην άλλη.
FrieslandCampina_Logo

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, η FrieslandCampina Hellas - ΝΟΥΝΟΥ προσέφερε συνολικά πάνω από 1.900.000 ποτήρια γάλα ΝOYNOY και 140.000 κύπελλα γιαουρτιού ΝΟΥΝΟΥ ενισχύοντας περισσότερους από 40 δήμους και 45 Φορείς σε όλη τη χώρα. Ειδικότερα, υποστήριξε έμπρακτα τους 10 μεγαλύτερους Δήμους της χώρας (Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πειραιά, Ηρακλείου, Λαρισαίων, Βόλου, Περιστερίου, Ρόδου, Ιωαννίνων, Πύργου), στηρίζοντας περίπου 44.000 συνανθρώπους μας.
FCH_2

Επιπλέον, στις πρωτοβουλίες προσφοράς της εταιρείας εντάσσονται περιοχές που τέθηκαν σε απομόνωση λόγω της πανδημίας (η Δαμασκηνιά και Δραγασιά του Δήμου Βοΐου, Εχίνος του Δήμου Μύκης, Μεσοποταμία του Δήμου Καστοριάς, Φούστανη Αλμωπίας στην Πέλλα), αλλά και περιοχές που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, βοηθώντας ουσιαστικά 9.000 ωφελούμενους (Δήμοι: Ξάνθης, Καστοριάς, Κοζάνης, Χαλκίδας, Κομοτηνής, Ερμιονίδας, Μυτιλήνης, Ζακύνθου).
Ποτηρι-ΝΟΥΝΟΥ

Τέλος, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος (1η Ιουνίου) μέσω της πρωτοβουλία «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα ποτήρι γάλα για κάθε παιδί», που εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κύκλος Φροντίδας», προσέφερε επιπλέον 31.680 ποτήρια γάλα ΝΟΥΝΟΥ σε παιδιά που έχουν ανάγκη σε συνεργασία με την Ένωση μη-κερδοσκοπικών σωματείων και ιδρυμάτων «Μαζί για το Παιδί», οι οποίοι εργάζονται, από το 1996, για την ευημερία παιδιών και οικογενειών που αντιμετωπίζουν τη φτώχεια, την αναπηρία, την κακοποίηση και την αρρώστια.

Η FrieslandCampina Hellas ιδρύθηκε το 1983 και διαθέτει στην ελληνική αγορά βρεφικά και νηπιακά γάλατα, βρεφικές κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος, βούτυρα και τυριά με την επωνυμία ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA, καθώς και τα προϊόντα επαγγελματικής χρήσης FRICO, DEBIC, NOYNOY BARISTA’S GOLD, TOP PRO, NOYNOY μερίδες, ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ και FRAU ANTJE ανταποκρινόμενη, έτσι, στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις των Ελλήνων. Η εταιρεία, με τζίρο που ανέρχεται στα 274 εκατομμύρια ευρώ και 470 εργαζόμενους, ενισχύει σταθερά την ελληνική οικονομία και κοινωνία, πρωτοπορώντας, παράλληλα, στη βιωσιμότητα.
ΝΟΥΝΟΥ_Logo

Σημειωτέον, η πρωτοβουλία «Φροντίδα και Αγάπη», που εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «Κύκλος Φροντίδας», πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) και υποστηρίζει το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» αλλά και παρόμοια προγράμματα που αξιοποιούν οι Δήμοι, πολλαπλασιάζοντας την προσφορά της και καλύπτοντας τις νέες ανάγκες που προκύπτουν.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης